Primesc spre adoptie broscuta de Florida.

Cerere si oferta.

Moderator: OsDeRos

Primesc spre adoptie broscuta de Florida.

de costi1968 » 06 Dec 2012, 23:29

Buna sunt din Tg.Mures si as adopta o pereche de broscute de Florida cu timple rosii sau galbene, momentan am o testoasa cu timple galbene pe nume Zozo-un mascul de aproximativ 3 ani si ar vrea si el o domnisoara cu care sa isi petreaca timpul caci saracul se cam plictiseste cind suntem la servici si baiatul la scoala ..va multumesc si asteptam toata familia cu nerabdare la nr de tel.0745139167,dorim sarbatori fericite tuturor pasionatilor de acest hobii placut si frumos in acelasi timp.
Testos juvenil
Testos juvenil

de vic » 07 Dec 2012, 09:49

Salut!

Tot din donatii, am si eu cateva, mari! Avand curte, mai fac uneori adoptii temporare, pana la gasirea unor noi proprietari. Tot ce vreau sa stiu este daca stai la curte si daca stii sigur la ce te bagi.
Nu le trebuie mult- cea mai simpla varianta consta intr-o groapa, folie, niste dale sau bolovani sa tina folia, cateva petece de pamant si totul inclus intr-un tarc de scandura simpla, asigurat sa nu evadeze. Nu e mare lucru, dar pentru asta ai nevoie de macar 4mp intr-un loc insorit. Ai asa ceva? Fara curte, nu are sens.

Daca le vrei acum, gasim o varianta, dar ti-as recomanda sa le mentii active in interior- le-am primit tarziu in sezon si, desi arata fain, nu au petrecut un sezon intreg afara, ca sa fiu sigur ca sunt calite suficient.

Astept raspuns.

Sanatate!
Testos activ
Testos activ

de costi1968 » 07 Dec 2012, 22:54

Va salut domnule Vic de locuit locuiesc la bloc-apartament cu 3 camere din care una ie ocupata cu citeva acvarii cu pesti de apa dulce,o pereche de porcusori de Guinea si testoasa Zozo care astazi am masurato si am cintarito si nu cred ca are 3 ani ,va cer parerea si dumneavoastra care vad ca va pricepeti mai bine are 11 cm carapacea partea de sus in lungime si 300 gr,ie mascul dupa unghiile de la picioarele din fata ielee fiind lungi si subtiri,ieu ca prima varianta as prefera sa ii fac lui Zozo o surpriza si sa ii aduc o fetita pentru ca ie un baiat asa de cuminte si de ascultator si nu ne musca si ie foarte blind sper sa fie tot asa si cind va avea pereche ,pe viitor vrem sa ne mutam la casa dar momentan din pacate mai stam la bloc un timp dar oricum si pestii ii ingrijesc de mic copil si perechea de porcusori o am de 5 ani si am avut pui multi si de la pesti si de la porcusori de care am grija inpreuna cu familia adica ieu ,sotia si baiatul de 9 ani,Zozo locuieste intrun acvariu de 300 litrii cind suntem plecati la servici iar cind suntem acasa cutreiera prin casa liber.Va multumesc pentru oferta si ramine la aprecierea dumneavoastra daca Zozo merita o fetita sau nu ,inca o data multumesc si sarbatori fericite .Zozo ie cu timple galbene iar fetita o doresc cu timple rosii de se poate.
Testos juvenil
Testos juvenil

de vic » 08 Dec 2012, 17:40

"Domnul Vic" nu exista :) ...
La un bazin de 300l... mai merge, chit ca nu sunt 300l utili.
Cum facem??
Testos activ
Testos activ

de costi1968 » 08 Dec 2012, 20:47

Buna daca miati putea da numarul de telefon vas suna si am putea sa ne intelegem mai bine caci as mai vrea sa stiu unele lucruri despre testoasa care miati puteao trimite .In primul rind as vrea sa stiu daca are o virsta si marime apropiata de cea a lui Zozo si daca se poate sa fie cu timple rosii stiu ca cer cam multe dar vreau sa nu fie o diferenta prea mare intre ei,dupa descriera pe care vam trimiso a lui Zozo miati putea spune cu aproximatie cam ce virsta are ,mai sus aveti nr.meu de telefon eventual sa imi dati un bip in cursul zilei de miine si va sun ieu, multumesc inca o data si astept raspuns.
Testos juvenil
Testos juvenil

de costi1968 » 09 Dec 2012, 22:32

Buna din nou am asteptat astazi sa ma sunati sau sa imi dati vreun semn cumva sa discutam de testoase si mai astept rabdator sper ca nu v-am suparat cumva de nu mati sunat ,o seara placuta tuturor si astept cu rabdare ziua de miine poate ma veti suna noapte buna tuturor.
Testos juvenil
Testos juvenil

de moleu » 10 Dec 2012, 08:17

Daca ai loc de inca una, arunca un ochi aici http://www.testoase.com/topic3052.html
pace!
Testos juvenil
Testos juvenil

de vic » 10 Dec 2012, 08:40

Nici vorba!!! Dar am verificat si este inca un mesaj trimis de mine care inca figureaza ca fiind "in curs de trimitere"- adica nu a fost inca citit :) !

Am femele TSE -cu tample rosii- enorme, iar femela mai micuta doar TSS.
Testos activ
Testos activ

de costi1968 » 10 Dec 2012, 11:03

Buna din nou ''moleu ''daca nu ie cu suparare in primul rind as dorii sa vorbesc la telefon cu ''vic'' sa vad daca nu are o femela mai aproape de masurile masculului meu si dupa vorbim ok si sa stii ca femela pe care o ai cred ca are mai mult de 4 ani pentru ca si ieu am un prieten care are o pereche de 5 ani iar femela lui cu toate ca ie o grasuna are doar 15 cm lungime carapacea partea de sus masurata .'' vic''sunt de acord si cu o femela TSS dar daca se poate te rog mult de tot sunama sau dami un bip sa vorbim astept. 0745139167
Testos juvenil
Testos juvenil

de costi1968 » 25 Dec 2012, 18:19

Buna tuturor din nou si sarbatori fericite ,am primit si ieu cadoul de craciun (testoasele) si vreau sa ii multumesc domnului '' vic'' pentru iele cu toate ca ie c-am rece afara au ajuns intro stare foarte buna datorita cutiei si inpachetarii asa ca multumesc mult de tot inca o data pentru iele si ii urez lui "vic "si familiei dinsului multa sanatate si fericire si sarbatori fericite si un la multi ani cu testoase sanatoase si fericite.La mult ani si noua si broscutelor noastre si sa avem sanatate si cit mai multe bucurii .Se poate inchide multumesc frumos de ajutor.
Testos juvenil
Testos juvenil

de vic » 25 Dec 2012, 20:49

Ma bucur ca au ajuns bine la un stapan care le va oferi conditii bune!
Multumirile le redirectionez catre colegii care le-au crescut si de la care le-am primit la randul meu!
O astfel de coordonare intre pasionati este de dorit, fiindca o testoasa care nu mai poate fi tinuta are alternativa la eliberarea in balta: odata si odata, cineva va dori sa adopte una!

Sarbatori fericite tuturor!
Testos activ
Testos activ