Donez 2 testoase de florida femele. poze
Moderator: OsDeRos
Donez 2 testoase de florida femele. poze
salut. Sunt din Cluj-Napoca si detin 2 testoase de 5 ani,foarte bine ingrijite. Cred ca sunt femele amandoua si dupa caracteristici si dupa faptul ca mi-au facut oua de 3 ori in ultimul an. As dori sa le dau unui iubitor de testoase , de aceea am si refuzat sa le donez la zoo sau sa le las in felix unde mai sunt testoase. pretul ar fi undeva la 150 lei amandoua,le dau si separat. Pe timp de vara si cat e cald le tin afara in fantana arteziana,acum vine iarasi iarna si nu mai am posibilitatea sa le tin in casa din pacate.
- Testos juvenil

Pai daca asta e singura problema, de ce nu le pui la hibernat? In mod natural asta ar trebui sa faca incepand cu luna noiembrie (cel tarziu): http://www.testoase.com/hibernare.php
mam gandit si la asta acum 2 ani, problema e ca nu am timp sa ma ocup de ele si nici nu vreau sa risc sa le pierd,apa din fantana poate ingheta iarna complet daca is temperaturi foarte foarte scazute. as mai avea o camera la subsol care jumatate este in pamant cum ar veni si acolo is 10-16 grade pe perioada de iarna si poate le tin acolo fara sa hiberneze.nu vreau sa risc deloc cu ele. daca exista oameni care sa le doreasca , le dau.
- Testos juvenil

Pai daca le lasi la hibernat, le bagi intr-o cutie cu apa cat sa le vina la 1-2cm peste carapace si daca ai 10 grade acolo, pana la primavara nu ai treaba cu ele (ideal e intre 5-10 grade) ca sa fii sigura ca nu se trezesc si sunt prea active. Citeste documentul acela si vezi daca poti asigura conditiile pentru hibernat.
Daca mai e valabil anuntul, e cineva care doreste sa le adopte (mesaj preluat din chatboxul de pe prima pagina):
Emma: "ma poti suna la nr 0747710100 sau pe mail omvltd@yahoo.com, chiar as dori sa adopt acele broscute, merci fain"
Emma: "ma poti suna la nr 0747710100 sau pe mail omvltd@yahoo.com, chiar as dori sa adopt acele broscute, merci fain"
Donatie broscute
Buna ,
As fi interesat eu , dar sunt din Bucuresti. Crezi ca putem rezolva cu transportul ?
Multumesc
hello_motto2006@yahoo.com
As fi interesat eu , dar sunt din Bucuresti. Crezi ca putem rezolva cu transportul ?
Multumesc
hello_motto2006@yahoo.com