crestere
9 mesaje
|Pagina 1 din 1
crestere
am si eu o intrebare pentru cei care au broscute de florida de mai mult timp...... ati observat cumva o diferenta in cresterea lor, cum ar fi cresterea masculului mai rapida decat cea a femelei?.....vreau sa aflu daca este ceva normal ...
:oops 2 broscute testoase de florida......ALFA (ea) si TERRA (el) >:P
"problema" ar fi ca femela, care la inceput cantarea dublu decat masculul, acum cantareste de doua ori mai putin decat masculu si culmea e ca intr-un mod mai lent creste cam cu 10 grame pe saptamana in timp ce la mascul.....am cam pierdut numaratoarea...pot face ceva astfel incat femela sa nu ramana asa mica si sa nu fie diferenta mare intre cele doua?
Da e ceva normal adica ele cresc cum vor....sa stii ca si masculul meu e cu 2 cm mai mare decat femela.Asa au fost mereu de mici.si pot spune ca mananca cantitate egala de hrana .deci mascului trebuie sa fie mai bine dezvoltat ca si in realitate :mrgreen: :mrgreen:
Remember some people are alive,simply because is ilegal too shoot them ...:)
- Testos juvenil

toto_alex2rap4ever scrie:"problema" ar fi ca femela, care la inceput cantarea dublu decat masculul, acum cantareste de doua ori mai putin decat masculu si culmea e ca intr-un mod mai lent creste cam cu 10 grame pe saptamana in timp ce la mascul.....am cam pierdut numaratoarea...pot face ceva astfel incat femela sa nu ramana asa mica si sa nu fie diferenta mare intre cele doua?
Banuiesc ca stau impreuna, in acelasi acvariu si mananca la gramada ce le arunci acolo.....dar sunt ca oamenii, unele mai rele si mai lacome, altele mai timide. Nu maninca la fel sigur!! Aia care s-a facut mai mare e mai lacoma indiferent daca e mascul sau femela! Din experienta va zic: nu e bine sa cresti numai 2 exemplare...sunt sanse mari ca una s-o terorizeze pe cealalta, s-o muste, sa n-o lase sa manance.. Ori una singura, ori minim 3...
multumesc pentru informatii [valipopa]....dar ce se intampla atunci cand inafara de acvariul in care le ti mai ai un acvariu mai mic unde le pui pe rand cate 5 minute maxim ca sa manance ? :D si amandoua mananca aproximativ lafel :wink:
valipopa scrie:hmm....e discutabil.....la urma urmei nici 2 copii nu cresc la fel chiar daca le dai sa manince la fel..nu???? mai ales daca nu sunt frati..!
Gemenii cresc la fel....daca ii hranesti la fel si au acelasi mediu.....in schimb , in cazul de fata este altceva.....masculul crescand mai repede decat femela , cum s-a mai spus si in forum masculul ajungand mai repede la maturitate :wink:
9 mesaje
|Pagina 1 din 1