donez 4 testoase de florida

Cerere si oferta.

Moderator: OsDeRos

donez 4 testoase de florida

de monica ivan » 05 Dec 2006, 12:49

Donez 4 testoase de florida in varsta de 5 ani, sanatoase si bine ingrijite. Daca stiti pe cineva care le poate oferi iubire si conditii bune (sunt destul de mari), v-as fi recunoscatoare

Re: donez 4 testoase de florida

de codune » 23 Dec 2006, 13:54

monica ivan scrie:Donez 4 testoase de florida in varsta de 5 ani, sanatoase si bine ingrijite. Daca stiti pe cineva care le poate oferi iubire si conditii bune (sunt destul de mari), v-as fi recunoscatoare

Ciao! Le dai doar impreuna sau imi poti da un baietel? A mea e fetita si parca incepe sa fie depresiva, ma gandesc ca e din cauza singuratatii...A stat singura 10 ani, ma gandesc sa ii mai aduc un baietel. :)

de monica ivan » 23 Dec 2006, 16:24

As prefera sa le dau pe toate, dar daca testoasa ta e in suferinta, iti pot da si numai una.
Daca ai adresa de mess, putem vorbi pentru amanunte la adresa raluca301, sau imi poti trimite mail la raluca301@yahoo.com.
Astept vesti

PS: Am constatat ca esti din Alba Iulia. Din apacate, eu sunt din Bucuresti. Nu stiu cum putem face transferul. Ai vreo idee?