donez 4 testoase de florida
Moderator: OsDeRos
3 mesaje
|Pagina 1 din 1
donez 4 testoase de florida
Donez 4 testoase de florida in varsta de 5 ani, sanatoase si bine ingrijite. Daca stiti pe cineva care le poate oferi iubire si conditii bune (sunt destul de mari), v-as fi recunoscatoare
Re: donez 4 testoase de florida
monica ivan scrie:Donez 4 testoase de florida in varsta de 5 ani, sanatoase si bine ingrijite. Daca stiti pe cineva care le poate oferi iubire si conditii bune (sunt destul de mari), v-as fi recunoscatoare
Ciao! Le dai doar impreuna sau imi poti da un baietel? A mea e fetita si parca incepe sa fie depresiva, ma gandesc ca e din cauza singuratatii...A stat singura 10 ani, ma gandesc sa ii mai aduc un baietel. :)
As prefera sa le dau pe toate, dar daca testoasa ta e in suferinta, iti pot da si numai una.
Daca ai adresa de mess, putem vorbi pentru amanunte la adresa raluca301, sau imi poti trimite mail la raluca301@yahoo.com.
Astept vesti
PS: Am constatat ca esti din Alba Iulia. Din apacate, eu sunt din Bucuresti. Nu stiu cum putem face transferul. Ai vreo idee?
Daca ai adresa de mess, putem vorbi pentru amanunte la adresa raluca301, sau imi poti trimite mail la raluca301@yahoo.com.
Astept vesti
PS: Am constatat ca esti din Alba Iulia. Din apacate, eu sunt din Bucuresti. Nu stiu cum putem face transferul. Ai vreo idee?
3 mesaje
|Pagina 1 din 1