Testoasa cu tample rosii
Moderator: OsDeRos
5 mesaje
|Pagina 1 din 1
Testoasa cu tample rosii
am o testoasa cu tample rosii, am primit-o cadou acum un an si cateva luni, insa nu sunt sigura de varsta acesteia...din ce am citit pe net este femela si ii caut de ceva timp un partener..dar in malluri si pet shopuri nu gasesc decat alte specii..si de 3-4 ori mai mici ca ea...din cate observ eu, ea pare cam singura si nu vreau sa o vad nefericita...ce pot face?
In ce conditii o ti?
Ai acvariu... decent?Incalzitor cu termostat?Filtru?bec?insulita unde sa stea?
De unde ai tras concluzia ca ii trebuie un partener? si in ce sens e " nefericita " ? Poate ca "o vezi nefericita" pentru ca nu-i oferi conditii minime :|
Ai acvariu... decent?Incalzitor cu termostat?Filtru?bec?insulita unde sa stea?
De unde ai tras concluzia ca ii trebuie un partener? si in ce sens e " nefericita " ? Poate ca "o vezi nefericita" pentru ca nu-i oferi conditii minime :|
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
ca bine zice alin referitor la "consumabile", ai putea pune 2-3 poze cu ea ca sa ne dam si noi seama. partener ptr testoasa ta cam de aceeasi marime poti gasi la donatii, asta bine`nteles daca`ti permite acvariu sau eventual inca un acvariu in caz ca nu se inteleg si trebuiesc separati. (eu si pandy stim cum este sa te chinui cu ele cnad nu se inteleg)
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
Nu e musai sa fie Graptemys, poate fata e derutata de faptul ca nu au "urechile rosii", de elegans; de compatibile sunt 100%, fiindca de obicei sunt scripta sau troostii. Doar varietati geografice ale aceleiasi specii.
O poza nu ar strica, dar daca are rosu, e elegans.
O poza nu ar strica, dar daca are rosu, e elegans.
- Testos activ

5 mesaje
|Pagina 1 din 1