Iarna
Moderator: Sheppard
Iarna
Voi ce faceti cu ele iarna ? Cand e frigu ala insuportabil ? Eu o tin in acvariu..inoata cu pestii...deci e multa apa...cred ca iarna..va fi foarte rece apa....
- Testos activ

nu mai bine cumperi un incalzitor?
cu un incalzitor rezolvi mult mai repede toata problema.. mai pui si o lampa deasupra insulei si gata (daca are uv e si mai bine)
apa va avea o temperatura constanta.. iar langa calorifer nu iti sugerezi sa pui acvariu
cu un incalzitor rezolvi mult mai repede toata problema.. mai pui si o lampa deasupra insulei si gata (daca are uv e si mai bine)
apa va avea o temperatura constanta.. iar langa calorifer nu iti sugerezi sa pui acvariu
- Testos juvenil

- Testos activ

Singura varianta posibila este incalzitorul. Caloriferul nu-ti va avea nici un efect, nu cred ca ai 2 litri de apa incat caldura caloriferului sa poata avea efect. Si in plus de asta, cum zicea si [punishereug], variatiile de temperatura din zona caloriferului sunt imense. Gandeste-te ca langa calorifer, ai un geam, geam care se va deschide, nu poti sta cu el inchis la infinit. Variatiile acestea de temperatura, te-ar aduce la sectiunea Boli si Tratamente.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Pai eu zic,m-ai bine iti cumperi un incalzitor,gasesti,si nu costa prea mult,pentru binele testoasei,nu le cumparati,sa nu aveti grija de ele,daca nu aveti posibilitatea mai rau o chinuiti.Caloriferul nu o sa aiba niciun efect,desigur daca tii testoasa in galeata si o pui pe calorifer..Deci Cumpara-ti un incalzitor
Trachemys scripta elegans - JumPy (4 luni)
Trachemys scripta elegans - RusTy (4 luni)
Acvariu:50x40x30; Filtre: AC-9600 Resun Incalzitoare:100w,230V 50Hz T&Y TECHMIC Bec UVB 75W
Trachemys scripta elegans - RusTy (4 luni)
Acvariu:50x40x30; Filtre: AC-9600 Resun Incalzitoare:100w,230V 50Hz T&Y TECHMIC Bec UVB 75W
Apa calda, aer rece in camera. Cat de bine poate sa fie pentru testoasa ? In mediul natural apa ajunge la limita a 0 grade pe timpul iernii ( pe fundul lacurilor / apelor curgatoare) si ele intra intr-o stare de amortire - brumare. Asa ca 2 ,3 grade in minus pe timpul iernii nu inteleg de ce credeti ca e o problema. Mult mai mult rau o sa-i faca o apa tinuta la 27 grade, si o temperatura in camera de 19 grade sa zic.
Nu le faceti rau, crezand ca le ajutati !
Nu le faceti rau, crezand ca le ajutati !
- Testos juvenil

Eu si in acest moment le tin in iaz... afara in curte... insa de cateva zile le'am instalat deja incalzitorul... si urmeaza sa le aduc in casa peste vreo 2-3 saptamani... momentan stau afara fara nicio problema... mai ies la plaja... mai intra in apa... si uite asa a trecut toata vara... ele stand afara in curte :)
d'abia astept vara viitoare... si probabil si ele!!
multa bafta tuturor!
d'abia astept vara viitoare... si probabil si ele!!
multa bafta tuturor!
- Testos juvenil