VAND/SCHIMB Repti Glo2.0 60cm

Cerere si oferta.

Moderator: diego

VAND/SCHIMB Repti Glo2.0 60cm

de tart » 27 Aug 2010, 13:43

Vand un neon Repti Glo 2.0 achizitionat acum un an. Are 20W, 60cm, ideal pentru serpi, amfibii (broaste, raioase, salamandre) sau pentru animale nocturne.

Pretul in magazine variaza de la 59lei pana la 67lei.
Il dau cu 45lei sau schimb cu un Repti Glo 5.0 de 60cm. mai am si cutia originala de la neon daca intereseaza pe cineva.
"Eu sunt un vegetar militant
Si un om cu masura, dau respect cu garnitura
Nu cu carne in gura."
Testos activ
Testos activ

Neon Repti Glo 2.0

de diego » 27 Aug 2010, 16:00

Neonul a fost folosit timp de un an sau e ca si nou?
Testos Admin
Testos Admin

de tart » 27 Aug 2010, 18:06

a fost folosit cam 8 luni.

Update: nu mai schimb deoarece am achizitionat deja un repti glo5.0. ramane doar de vanzare.
Nu cu carne in gura."
Testos activ
Testos activ

de diego » 27 Aug 2010, 19:06

Poate nu stii dar atat neoanele cat si becurile cu UV au un termen de valabilitate. In cazul tau neonul este 'expirat', el ramane util dar numai pentru iluminarea terariului nu si pentru UV.

-sa nu o iei in nume personal, dar am considerat ca e un detaliu care trebuie specificat :old: :)
Testos Admin
Testos Admin

de tart » 30 Aug 2010, 17:13

Nu o iau in nume personal dar pe cutie scrie 12luni iar eu am tinut-o in priza numai 8luni.
Asadar 4luni tot tot mai este utilizabil, parerea mea.

Acum o sa mai scad din pret pentru ca mi se pare incorect sa il dau la atata. un pret corect mi se pare 25lei.
Avand in vedere ca poate ajunge pana la 65lei, eu cer putin peste o treime din pretul din magazin, avand in vedere ca mai poate fi folosit o treime din perioada UV`ului.

P.S. iata ce am gasit pe site-ul Hagen: bulb reminder http://www.hagen.com/uk/aquatic/gloreminder/index.cfm
imi pare tare ideea.

P.S. 2: Il dau la schimb impreuna cu cel mai mic filtru de la resun pentru un filtru de substrat cum sunt cele de la Eheim sau Hobby care nu depasesc 55lei in magazin.
Nu cu carne in gura."
Testos activ
Testos activ