Ajutati-ma....va rog....!!!
Moderator: OsDeRos
2 mesaje
|Pagina 1 din 1
Ajutati-ma....va rog....!!!
Ofer broscuta de florida Gratis...are 6 ani este mascul si este un fff mare alintat...are un diametru de aproximativ 15 cm...eu nu o mai pot tine pt ca trebuie sa plec din tara si nu o pot lua cu mine datorita legilor tarii respective pt broscutele de florida...o ofer unei persoane care ii poate oferii conditii bune si iubii,eu sunt din Galati dar o pot da/trimite si in alte orase...Nr.telefon de contact 0742858086..Carmen..sau YM carmen_83_2004..Va multumesc mult de tot...!!!
Raffaello

Raffaello

Chiar vreau sa il iau eu :pray: , insa te rog foarte mult sa atasezi o fotografie cu el clara, vreau sa stiu dupa aspect daca este sanatos.
Daca vrei, poti sa imi trimiti fotografia si pe mail: monoceros37@yahoo.com !!!
Multumesc foarte mult!
Ai facut o vizita si AICI... esti sigura ca este un el??? :D Fiindca eu mai am doua femele si as vrea neparat un mascul.
PS: Am vorbit cu Carmen si mi-a spus... a descoperit ca este femela. :cry: ...asa ca nu am mai luat-o.
Daca vrei, poti sa imi trimiti fotografia si pe mail: monoceros37@yahoo.com !!!
Multumesc foarte mult!
Ai facut o vizita si AICI... esti sigura ca este un el??? :D Fiindca eu mai am doua femele si as vrea neparat un mascul.
PS: Am vorbit cu Carmen si mi-a spus... a descoperit ca este femela. :cry: ...asa ca nu am mai luat-o.
2 mesaje
|Pagina 1 din 1