Intrebare !!!
Moderator: Sheppard
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
Intrebare !!!
acum cateva zile am observat la una din testoasele mele ca la labutele din spate lipsea ultima gheara , cand m-am uitat la cealalta la fel este normal asa ??? si am mai observat la broscuta mea de cand am cumparat-o ca are o gheara din fata taiata e o problema ?? ar trebui sa consult medicul veterinar ???
1. Graptemys pseudogeographica khonii 7,2 cm
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
5. acvariu 40 l ocupat (urmaza unu de 80x37x75 ), Filtru extern Hagen Aqua Clear 150 , incalzitor resun 300w, incalzire insula bec normal 60w
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
5. acvariu 40 l ocupat (urmaza unu de 80x37x75 ), Filtru extern Hagen Aqua Clear 150 , incalzitor resun 300w, incalzire insula bec normal 60w
mda.. nai inteles o sa pun nniste poze ... nu faza cu gheruta rupta e traba .....
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
Re: Intrebare !!!
bogdy scrie:acum cateva zile am observat la una din testoasele mele ca la labutele din spate lipsea ultima gheara , cand m-am uitat la cealalta la fel este normal asa ??? si am mai observat la broscuta mea de cand am cumparat-o ca are o gheara din fata taiata e o problema ?? ar trebui sa consult medicul veterinar ???
Da, e normal sa nu se vada una din ghearele de la membrele inferioare.
Nu trebuie sa mergi cu testoasa la veterinar chiar daca isi pierde vreo gheara... pentru ca se reface. Doar daca se inflameaza... se umfla zona respectiva, poate constituii un pericol pentru testoasa ta.
da scz de offtopic dar tin sa spun ca despre ghearele de la membrele inferioare vorbeam....
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
7 mesaje
|Pagina 1 din 1