Ochi umezi?
Moderator: Sheppard
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
Ochi umezi?
am o problema cu o broscuta.de cateva zile,cand o las la plimbare prin casa observ ca i se umezesc ochii,ca si cum ar lacrima.ce sa fie?
sa ii pun ceva picaturi in ochi?doar elixir am acasa.ii bun?
ce sa fac?
sa ii pun ceva picaturi in ochi?doar elixir am acasa.ii bun?
ce sa fac?
Multumesc,
Florin Grec.
Florin Grec.
vitakraft elixir e foarte bun... nu stiu despre problema ta. sper sa stie ceilalti ceva care sa te ajute. ( poti sa ceri parerea unui veterinar, dar deocamdata nu te grabi sa ii faca injectii, nu dau intotdeauna rezultate, si daca broscuta e mica pot aparea complicatii daca medicul nu se pricepe ) bafta!
- Testos activ

Si broscutele mele au ochisorii umezi si le lacrimeaza....cea mica a facut conjunctivita ,i s-au inflamat ochisorii si pleoapele ,am fost la medic ,i-a facut injectie ,si mi-a dat picaturi tobradex de pus in ochi o data la 6 ore (antibiotic).Am pus-o intr-o cutiuta cu sare calda sub ea si ii place...sper sa se faca bine...
Ii poti unge ochisorii cu picaturi de la Vita Plus,sa nu ii dai tobradex !! :!: eu ti-am spus doar ce ii dau la a mea,pt ca e bolnava....a ta s-ar putea sa fi tras curent....tine-o pt inceput pe un prosopel cu sare calda ca sa ii traga raceala ...succes
Ii poti unge ochisorii cu picaturi de la Vita Plus,sa nu ii dai tobradex !! :!: eu ti-am spus doar ce ii dau la a mea,pt ca e bolnava....a ta s-ar putea sa fi tras curent....tine-o pt inceput pe un prosopel cu sare calda ca sa ii traga raceala ...succes
= DoUa BoSkI mIcI =
Elizza scrie:Si broscutele mele au ochisorii umezi si le lacrimeaza....cea mica a facut conjunctivita ,i s-au inflamat ochisorii si pleoapele ,am fost la medic ,i-a facut injectie ,si mi-a dat picaturi tobradex de pus in ochi o data la 6 ore (antibiotic).Am pus-o intr-o cutiuta cu sare calda sub ea si ii place...sper sa se faca bine...
eliza si-au revenit broscutele tale?....eu am fost azi la veterinar si i-a dat niste picaturi , dar nu pare sa-si revina d nicio culoare..Cam in cat timp se vad rezultatele?..si broscuta mea a inceput acum 1 luna sa aiba ochisorii umezi, dar n-am luat in seama, iar acum are un ochisor umflat si e foarte umed si nu-l poate deschide...Sfatul meu pt alti crescatori de broscute este sa se duca imediat cu ea la veterinar daca daac observa ca incep sa i se umezeasca ochisorii. Dragele de ele nu pot scoate niciun sunet pt a ne da seama daca le doare cv.In orice caz broscuta mea de 2 saptamani manca f putin, dar nu dadea semne ca ar fi bonavioara:(. Imi pare asa de rau pt ca nu mi-am dat seama d asta mai devreme...acum e pe moarte si e numai vina mea.M-ar interesa sa-mi spuneti cam in cat timp ar trebui sa-si revina:-<...Medicul veterinar vine abia luni si e prea tz:-<. Va multumesc anticipat
un bubu mic si rasfatat :mrgreen:
Depinde de fiecare broasca timpul in care se vor vedea rezultatele. Una poate asimileaza mai bine tratamentul, alta poate nu. Deci nu se poate spune cu exactitate
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Gabi,inca e sub tratament una din broscute,cea cu conjunctivita,de patru zile ii pun picaturi la 6 ore ,isi deschide ochisorii greu si sunt umflati... :( ma duc cu ea la medic iar....nu s-a ameliorat...in schimb a mancat putin....
Nu spune ca broscuta ta e pe moarte....nu e asa...du-o iar la medic ,eu am auzit ca se pot da si cu kanamicina unguent pe ochisori...tot pt conjunctivita...incearca si cu asta..si vitamina A ...
Nu spune ca broscuta ta e pe moarte....nu e asa...du-o iar la medic ,eu am auzit ca se pot da si cu kanamicina unguent pe ochisori...tot pt conjunctivita...incearca si cu asta..si vitamina A ...
= DoUa BoSkI mIcI =
7 mesaje
|Pagina 1 din 1