Filtru extern sau filtru intern??
Filtru extern sau filtru intern??
buna, am si eu 2 broscute si intentionez sa achizitionez un accvariu 70x40x30. As vrea sa stiu ce fel de filtru sa iau, as prefera ceva mai silentios deoarece o sa tin acvariul in camera
ca posesor de ex700 iti pot spune ca ex700 face cat de cat fata atata timp cat hranirea se face in alt acvariu.
www.dives-fashion-design.ro
Cursuri de croitorie!
Cursuri de croitorie!
Stiu la ce te gandesti: "Pai filtrele externe sunt scumpe. Nu mai bn imi iau unu intern care sa faca acceasi treaba ?" Ei bn nu e asa. Filtrul intern oricat de puternic ar fi nu iti trage toate mizeriile de pe fundul apei si pana la urma trebuie sa le tragi cu furtunul. Eu am schimbat 3 filtre interne pana sa ajung la aceasta concluzie.... Io zic sa mai pui bani si sa iti iei unu extern, merita ! :D
- Testos activ

Acvariu tau ar avea 98L. Eu zic sa astepti si sa nu iti iei nici un filtru momentan. Parerea mea este ca mai intai ar trebui sa iti faci acvariul si apoi sa strngi bani si sa iti iei un filtru ca lumea care sa te tina si sa fie bun (eu zic extern da faci cum vrei). :)
- Testos activ

OsDeRos scrie:macar baga`le intr`o cadita de copii nu le mai tine`n 5 l de apa.. e ca si cand le`ai tine intru bidon de apa plata. MAI MULTA APA.
daca le pun mai multa apa o ia insulita "la vale", e din plastic, prinde aer dedesupt si pluteste.
saptamana viitoare am duc sa dau comanda de acvareiu...
voi ce ziceti 180 lei pe un acvariu 70x40x35 e ok?
E mult pentru asemenea dimensiuni, eu am luat din magazin 80*35*40 cu 99 lei, si gandeste-te ca daca ti-ai face singur ai iesi mult mai ieftin.
Folosesc filtru intern, Fluval 4 plus si sunt foarte multumit de el
Folosesc filtru intern, Fluval 4 plus si sunt foarte multumit de el
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact