Solutie???

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

Solutie???

de me_oana » 24 Iun 2009, 17:05

Am si eu o intrebare...Eu p broscutza mea o spal cu o periuta si cu apa...atat fara vreo solutie speciala.Exista asa ceva?Dak da...ce,de unde pot sa cumpar si la ce pret?
Testos juvenil
Testos juvenil

de abruzzica » 24 Iun 2009, 17:20

mai eu n am auzit de vreo solutzie....asa o spal si eu cu apa caldutza si cu o periutza
Testos juvenil
Testos juvenil

de Elizza » 25 Iun 2009, 15:55

Eu la fel....dar nu am auzit de nici o solutie si nici nu cred ca exista ceva inafara de elixir si Vita Plus... :?
= DoUa BoSkI mIcI =
Testos juvenil
Testos juvenil

de mihaelajulia » 25 Iun 2009, 23:17

Io nu stiu ce-i aia Vita Plus sau elixir, presupun ca sunt ceva vitamine sub forma lichida, dar in nici un caz sampon de testoase.
nu mai stiu cine scria pe aici ca, chiar daca le spala, testoasele "miros". haaa?? sunt animale ce traiesc in apa. si pestele "miroase". si iazul "mirose". poate si noi "mirosim" dpdv al testoaselor.

practic noi nu tre sa le spalam cu "nu stiu ce sampon", in natura nu fac asta. ce facem noi cu periuta, e ceea ce ele in natura fac "de la sine" umbland de sub ierburi, pietre, coji de copaci....adica se "perie" .
Mister 17 cm - Trachemys scripta scripta
Pentru poze click aici!
Testos juvenil
Testos juvenil

de Elizza » 27 Iun 2009, 10:08

mihaelajulia scrie:Io nu stiu ce-i aia Vita Plus sau elixir, presupun ca sunt ceva vitamine sub forma lichida, dar in nici un caz sampon de testoase.
nu mai stiu cine scria pe aici ca, chiar daca le spala, testoasele "miros". haaa?? sunt animale ce traiesc in apa. si pestele "miroase". si iazul "mirose". poate si noi "mirosim" dpdv al testoaselor.

practic noi nu tre sa le spalam cu "nu stiu ce sampon", in natura nu fac asta. ce facem noi cu periuta, e ceea ce ele in natura fac "de la sine" umbland de sub ierburi, pietre, coji de copaci....adica se "perie" .

De acord :wink:
= DoUa BoSkI mIcI =
Testos juvenil
Testos juvenil