Vitamine pentru broscute de apa(in detaliu)

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

Vitamine pentru broscute de apa(in detaliu)

de lxndr_faur » 28 Sep 2008, 08:43

Buna!Sunt mama unei broscute emys orbiculariscare recent a fost bolnava...neavand suficienta vitamin A :oops: ...pentru a nu mai avea probleme de genul asta am dechis acest suubiect ca sa ma lamuresc de urmatoarele chesti:
1.Ce alte vitamine ii pot da?
2.I le pot da pe toate sau la intervale de timp(la ce intervale de timp daca ati raspuns da?)
3.Aceste vitamine de unde le procuram?(de la magazinul veterinar sau de la farmacia de oameni?)
4.Am auzit pe forum ca la oa broscuta i sa intepenit picioarele din spate si nu mai putea sa innoate...cauza:nu avea destula vitamina B...intrebarea mea:de unde pot si eu procura aceasta vitamina B(de la pet shop sau de la farmacie?)si iii pot da tinand cont ca nu are nici o probleme cu inotu sau picioarele(si la ce interval de timp?)si tinand cont ca ...eu ii dau si vitamina A...???
5.Ce boli pot aparea din cauza ca nu are vitamine...???

Cam atata daca imi mai aduc aminte si de alte intrebari o sa le mai postez :mrgreen:
Astept cu nerabdare raspunsuri cat mai multe!
Alexandra
Testos activ
Testos activ

de anuk » 28 Sep 2008, 11:32

stiu ca vitamina A nu trebuie sa exagerezi cu ea.. 1-2 ori pe saptamana. Vezi ca era un topic cu si despre vitamina a.
Testos activ
Testos activ

de abruzzica » 28 Sep 2008, 12:07

anuk......vroaiam sa te intreb........
cu vitaminaA o pot da pe carapace in fiecare saptamana , nu??
1 sau 2 ori pe saptamana .
adica vreau sa previn lipsa vitamineiA.....si de asta te intreb daca pot proceda asa
Si cu vitaminaD cum este????Cand si cum se da????
vitaminele astea se i au de la farmacie umana , nu?????
:turtle:

astept raspunsuri :P
Testos juvenil
Testos juvenil