calcarul de pe carapace

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

calcarul de pe carapace

de radulinho » 22 Sep 2008, 10:46

Am si eu o problema cu calcaru. I se depune testoasei mele pe carapace tot timpu. Nu mai styu ce sa fac. Am incercat apa de la chiuveta, apa plata, de la izvor. De toate si tot asa e. Vetu mi-a spus k mi-ar trebui un filtru mai bun (am unu varza de 30 ley) kre sa filtreze calcaru din apa. Va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat.
Testos activ
Testos activ

de heretik » 22 Sep 2008, 12:39

eu de obicei cand ii schimb apa ( o data la 3-4 zile depinde si cat de curata e ) spal si acvariul si pietrisul , curat si carapacia broscutei usor sa nu o supar :D iti recomand un filtru mai bun si sa cureti si carapacea din cand in cand .
Testos juvenil
Testos juvenil

de alin_lio » 22 Sep 2008, 12:46

Ar fii bine sa verifici si PH apei pt a stii ce duritate are apa . Iar pe viitor ar fii bine sa ii cumperi un filtru mai bun cum ar fii de ex; unul extern car eare filtrare chimica,biologica si mecanica foloseste functia CAUTARE si vei afla tot ce ai nevoie .Iar din cand in cand mai curata carapacea broscutei cu o perie de dintzi si cu apa curata pentru ca este necesar.
Lucia and Andy testosi pana la capat
Testos juvenil
Testos juvenil