probleme cu scarpinatul
Moderator: Sheppard
9 mesaje
|Pagina 1 din 1
probleme cu scarpinatul
mike se scarpina la ochi, dar numai cand o scot la plimbare pe birou, in apa si pe insulita nu face asta, e posibil sa se deshidrateze asa de repede?? incat sa se scarpine in cam 10 minute de "fara apa"???
semne de naparlire nu da
conjunctivita nu cred ca are am avut grija sa nu stea in curent si nu are nimic alb pe ochi
ce ar putea fi??
semne de naparlire nu da
conjunctivita nu cred ca are am avut grija sa nu stea in curent si nu are nimic alb pe ochi
ce ar putea fi??
- Testos juvenil

S-ar putea, ma gandesc, ca praful sau ceva particule minuscule sa ii intre in ochi, sau cine stie poate inceput de conjunctivita
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
A mea nu face niciodata asta, cel putin cat timp am observat-o si nu pot sa zic ca o las de una singura prin casa
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
a mea naparleste , adoca are pe ea piele dina aceea moarta , dar are de mult timp...si si cand schimb apa gasesc destula prin apa...
si cand o las in apa se scarpina la ochi cateodata , si cateodata si pe uscat...
poate fi ceva rau?
conjunctivita nu cred ca are deoarece nu observ nimic in neregula la ochisori...
si cand o las in apa se scarpina la ochi cateodata , si cateodata si pe uscat...
poate fi ceva rau?
conjunctivita nu cred ca are deoarece nu observ nimic in neregula la ochisori...
- Testos juvenil

si a mea se scarpina la ochisori mai ales cand e in pat sau pe jos...si a mea i se vee ceva alb la ochi da nu mereu ca isi retrage acea "albeata" repede in ochi undeva eu cred ca alai pielita care acopera ochi cand intra in apa (ca la crocodili)si cand isi da cu labuta pe ochi i se umfla ochiul si in 10 secunde i se desumfla....de curs ochi sau nasu nui curge in rest mananca... oare sai dau vitamina A??pls help
Alexandra
9 mesaje
|Pagina 1 din 1