Broscuta mea nu isi mai misca labutele din spate

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

Broscuta mea nu isi mai misca labutele din spate

de razvanepcs » 24 Mai 2007, 19:53

Sal.. am 2 broscute adulte, femela si mascul.
De cateva zile masculul refuza sa isi miste labutele din spate. Paralizate nu sunt pentru ca si le retrage la atingere iar cand il " scarpin" pe carapace ridica din fund ca de obicei. Cand o las pe uscat nu isi misca labutele din spate deloc, se taraste cu cele din fata . In apa inoata si se chinuie sa se mentina la suprafata doar cu labutele din fata, cele din spate le tine nemiscate.
Ma puteti ajuta si pe mine va rog cu un sfat ????

de R@z43 » 25 Mai 2007, 12:25

Ai scapat vreodata broscuta pe jos?
Testos juvenil
Testos juvenil

de razvanepcs » 25 Mai 2007, 19:31

Nu a cazut si nici nu a fost scapata pe jos. O tin ca pe un bibelou.

de diego » 25 Mai 2007, 21:06

cel mai bine mergi cu ea la un medic veterinar http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=8#11
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
Testos Admin
Testos Admin

de razvanepcs » 25 Mai 2007, 23:54

vreau sa ma duc cu ea la un veterinar, numai ca astia nu fac decat sa o indoape cu antibiotice, ceea ce nu e normal pentru o reptila. Am o vecina care a avut o problema cu o broscuta si a mers cu ea la veterinar, care a indopato cu antibiotice pana cand sarmana broscuta sangera si prin piele.
La fel, eu cand am fost cu ea la un veterinar sa ii faca un ,,coctail" de vitamine ca racise, el imediat a sarit cu antibioticele, sunt toti niste handicapati care nu stiu dacat sa tunda caini si pisici, iar cand dau de o problema cu adevarat serioasa, repede antibiotice.De aceea daca ma poate ajuta cineva cu un veterinar care sa stie sa trateze testoasele sau sa imi dea niste safaturi ce as putea eu sa fac fara sa merg la veterinar..