:-s i have a problem, need help...
Moderator: Sheppard
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
:-s i have a problem, need help...
nu ma prea am cu probleme ale broscutelor...deoarece nu este animalul meu preferat, insa stau in chirie iar proprietara mi-a lasat in grija si broscuta ei testoasa...pana acum a fost tot ok, nu a intrat in hibernare asta iarna, si zilele astea am observat k i s-a colorat putin burtica intr-o culoare mai rozalie si si pielea din jurul picioruselor inferioare la fel...are ceva???? am citit pe forum ceva legat de niste cheaguri de sange...e posibil sa fie vb de asa ceva? pls help me... :| cat de repede, sa stiu s-o duc la un doctor ... multumesc anticipat
din ce specie face parte testoasa?
ar fi bine daca ai putea pune pe forum o poza cu ea
ar fi bine daca ai putea pune pe forum o poza cu ea
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
Te rog, sa faci un efort si sa atasezi o fotografie realizata cu un aparat foto, nu cu web cam sau telefonul!!! Pare sa fie o afectiune foarte serioasa... seamana cu SCUD... a III-a foto din link:
http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=7#582
http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=7#582
re
ce sa zci, calitatea pozei este intr-adevar de calitate f slaba, dar am citit toate articolele de la afectiuni si boli si numai cheagurile de sange seamana cu ceaa ce pare a avea broscutza, din simptomatologie ma refer. e ok, e aceeasi broscuta ca pana acum, a "naparlit" in iarna...mananca f bine, se agita f mult, nu are nici o alta problema, e pielea sanatoasa, carapacea, burtica, gherutzele la fel, singura problema pe care am observat-o e cea a coloritului relativ roz de pe burtica si putin la pielea de la piciorusele din spate... am sa ma duc cu ea la un cabinet totusi sa vad daca e ceva grav sau nu... nu mai astept k n-are rost... multumesc mult oricum :)
7 mesaje
|Pagina 1 din 1