Testosolog in Ploiesti?

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

Testosolog in Ploiesti?

de takawachinchila » 08 Aug 2011, 09:51

Salut,
Stie cineva vreun cabinet veterinar bun in Ploiesti, cabinet la care sa pot merge cu testoasele fara sa dau peste un doctor incompetent? Si sa nu imi recomandati cabinetul de pe Republicii, unde acum cativa ani misunau testoasele printre picioarele clientilor, unde doctorul se lauda ca le-a operat pe toate si unde acelasi doctor inca se mai intreaba cum functioneaza o pisica.
Pentru o perioada cam lunga o sa imi mut balaurii din Bucuresti iar femela are probleme cu carapacea de mult timp (se deformeaza). Aici la Bucuresti am tot mers cu ea la un cabinet ok (prefer sa nu ii dau numele), de fiecare data testoasei i se faceau injectii dar doctorul nu vroia sa imi spuna cu ce anume. I-am explicat ca fac cu testoasa pana la el la cabinet 3 ore dus-intors si daca as cumpara seringile gata pregatite (urmand ca acasa sa le tin in frigider si sa fac eu injectiile) de la el mi-ar fi mult mai usor dar nu a vrut sa discute asta. E si riscant, un arhitect poate foarte usor sa fure secretul meseriei unui veterinar, nu-i asa?
In concluzie, astept raspunsurile testosilor-ploiesteni! Va multumesc!
Poate vrei sa te arunc la testoase!
Testos meserias
Testos meserias

de alinapopa38 » 17 Aug 2011, 12:37

de ce nu vii in bucuresti? ajungi f repede

de OsDeRos » 19 Aug 2011, 20:53

@taka: din pacate nu doar in ploiesti sau alte orase mari e lipsa de doctori,, e din cauza "statului" pentru ca nu au specializare pe animale exotice la facultatea de medicina veterinara, unde invata de 100 de ani aceleasi lucruri pe aceleasi animale. Ca sa avem doctori reptilologi.. cred ca ar trebuii veniti unii din state sau facut un curs acolo.
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
Testos Moderator
Testos Moderator

de takawachinchila » 26 Oct 2011, 12:23

Am gasit un doctor ok. Ma rog, testoasa mea a murit acum cateva zile, nu din vina doctorului. Recomand cabinetul de pe Strada Teatrului.
Poate vrei sa te arunc la testoase!
Testos meserias
Testos meserias