Elimina cheaguri de sange
Moderator: Sheppard
8 mesaje
|Pagina 1 din 1
Elimina cheaguri de sange
Aseara dupa ce am schimbat apa din acvariu la putin timp au aparut niste chestii care nu stiam ce sunt.Am zis ca au facut caca...dar cand m-am uitat mai bine erau niste cheaguri micute de sange.
Si in dimineata asta am mai gasit inca vreo 2-3...cred ca elimina cheaguri de sange prin materii fecale ... dar de ce?
Stie cineva?
Si inca ceva,este vorba de o femela,ei i s-a intamplat asta :(
Si in dimineata asta am mai gasit inca vreo 2-3...cred ca elimina cheaguri de sange prin materii fecale ... dar de ce?
Stie cineva?
Si inca ceva,este vorba de o femela,ei i s-a intamplat asta :(
- Testos juvenil

Are aproape 3ani,cred ca 2 ani si 10luni.Asta de cand am luat si atunci era mititica.
De cazut nu se pune problema.Doar ca masculul a mai muscat-o de cateva ori si o sacaie mereu.El vrea sa se imperecheze si ea nu sta.Din cauza asta o mai agreseaza.
Sa fie stresu un motiv?
De cazut nu se pune problema.Doar ca masculul a mai muscat-o de cateva ori si o sacaie mereu.El vrea sa se imperecheze si ea nu sta.Din cauza asta o mai agreseaza.
Sa fie stresu un motiv?
- Testos juvenil

- Testos activ

Daca femela e micuta se poate sa fie vorba de o incercare de imperechere nereusita, soldata cu leziuni. Am citit parca tot pe forum despre ceva similar, doar ca "perechea" era alcatuita din... specii diferite!
Cu toate astea, masculul a insistat si a ranit femela. Poate fi ceva similar si la testoasele tale.
Cu toate astea, masculul a insistat si a ranit femela. Poate fi ceva similar si la testoasele tale.
- Testos activ

8 mesaje
|Pagina 1 din 1