Suiera broscuta

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

Suiera broscuta

de Glodeanu Natali Karina » 23 Mai 2010, 13:00

De azi dimineata broscuta mea suiera cand scoate capul din apa. E foarte vioaie dar parca dupa 3-4 sec dupa ce sta afara din apa nu mai rezista.
I-am dat mancare sa vad cum se comporta. Cat timp a stat in vasul in care mananca (care e mai putin adanc) nu a suierat. Dupa ce am pus-o inapoi in acvariu nu a suierat, dar dupa vro 30 min iara am auzit-o. Cand sta pe insula parca respira mai repede.
Sub ochiul drept e putin rosie si cred ca i zgariat nasul . Poate s-au batut ?:|
Sunt foarte ingrijorata. Si in momentul acesta nu e deschis la nici un veterinar.

Si a mea suiera

de marijane » 14 Mar 2011, 23:43

hello , si broscuta mea a inceput sa suiere. de 2 zile am mutat-o intr-un acvariu mai mare si de atunci am observat ca suiera cand scoate capul afara si parca gatul (gusa) i s-a umflat putin si isi tot deschide gura in apa. In rest , se comporta exact la fel. Ce sa fac?
Va rog ,daca a mai patit cineva la fel cu broscuta lui pls ast rasp.
Testos juvenil
Testos juvenil

de Sheppard » 16 Mar 2011, 20:27

S-ar putea sa aiba o afectiune pulmonara. Cel mai bine este sa mergeti cu ele la un medic veterinar cat mai repede posibil.
Testos Moderator
Testos Moderator

de testoasa98 » 11 Iul 2011, 11:38

Broscutele pot trai cu afectiunea asat ....A mea nu are dar in caz ,,,ca face ..veterinaul din oras cred ca se pricepe doar la vaci si porci sii na ma tem pentru ea.In caz ca se va imbolnavi voi merge cu ea la un medic mai bun probabil in arad !
Testos juvenil
Testos juvenil