Probleme cu innotul

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

Probleme cu innotul

de zulu » 22 Noi 2009, 18:49

stiu ca s-a mai vorbit pe forum de probleme legate de innot si de boli, pneumonie si altele...
Am 2 broscute una mai mica in jur de 4 cm si cea mare in jur de 5...6 cm.
Ce-a mare a inceput sa innoate usor aplecata de partea dreapta, nu are ochii umflati, mananca bine, nu refuza hrana, mananca tot ce ii pun. Le hranesc cam de 2 ori pe zi si le am din iunie.
Apa este la 28 de grade constant, apa curata, filtre, apa sta la declorinat mai mult de 48 de ore inainte sa o pun.

Ce probleme ar fi cu ea? De ce innoata intr-o parte?

Intre timp o sa ii administrez niste elixir...
Testos juvenil
Testos juvenil

de bratz-arinuta » 22 Noi 2009, 19:19

1.ai deschis de 2 ori acelasi topic
2.inota asa tot timpul sau uneori
sara 6 noiembrie 2008
mark 17 octombrie 2009

http://cainisicatei.webs.com/
Testos activ
Testos activ

Da

de zulu » 23 Noi 2009, 08:22

imi cer scuze pt cele 2 topicuri dar am dat o data publicarea si nu a publicat-o asa ca am intrat din nou.

De ieri dimineata inoata aplecata pe partea dreapta, ma exact cand sta si pluteste, cand inoata merge drept.
Nu are ochii umezi, umflati, nu tusesete, e vioaie mananca bine dar are problema asta cu plutitul. Partea din stanga a carapacei sta deasupra apei cand pluteste.
Testos juvenil
Testos juvenil

de Monoceros » 23 Noi 2009, 13:59

Ai substrat format din pietris? Intreb pentru ca daca nu da semne de imbolnavire... ar putea exista si posibilitatea sa fi inghitit pietris si sa se fi blocat prin intestine in partea dreapta.
Testos Admin
Testos Admin

N-am substrat

de zulu » 23 Noi 2009, 17:11

monceros.. nu am substrat, nimic.
ma gandeam sa le pun dar am renuntat la idee dupa ce m-am documentat mai bine.
Mi se pare ciudat ca sta asa si nu da semne de raceala sau altceva, nu ochi umflati nu curg, nu ar tusi nu face zgomote ciudate, e vioaie, mananca normal, nu o scot la plimbare prin casa sa zic ca ar fi luat ceva de pe jos si ar fi inghitit, chiar am urmarit-o sa vad daca isi face nevoile si face fara probleme.
Am luat legatura azi cu un veterinar si sper sa imi dea o solutie. Zicea ca ar putea fi afectate pungile de aer... sper ca m-am exprimat corect.
Intre timp de aseara i-am dat cu elixir si pe cap, pe carapacea... peste tot ca sa fiu sigur. si celeilalte la fel ca sa nu cumva sa se transmita.
Nu ii dau mancare ce nu ar fi mancat inainte.
O hranesc cu jbl reptil min sau ceva de genul asta sunt niste bucatele verzi pt calciu si gamarus. nu i-am schimbat nimic in dieta si tabieturi.
Testos juvenil
Testos juvenil

Am revenit

de zulu » 24 Noi 2009, 09:41

acum nu mai au nimic, am dat doar cu elixir pe carapace, cap si membre, le-am uns cu degetul si acum nu mai au nimic, adica cea mare care statea intr-o parte... acum sa vedem mai departe daca se mentine.
Inca astept si tratamentul veterinarului care nu a mai ajuns pe la mine aseara.
Testos juvenil
Testos juvenil