Gripa porcina
Moderator: Sheppard
8 mesaje
|Pagina 1 din 1
Gripa porcina
salut
sunt suspect de gripa si am fost izolat la domiciliu in camera cu acvariul testoaselor.
gripa asta afecteaza in vre-un fel testoasele? :)
sunt suspect de gripa si am fost izolat la domiciliu in camera cu acvariul testoaselor.
gripa asta afecteaza in vre-un fel testoasele? :)
- Testos juvenil

Insanatosire grabnica :wink:
PS: Daca se ia la animale, trebuie sa ma feresc ceva mai bine, nu de alta, dar pana acum nu ma interesa. si in plus la doua pisici, un caine, doi papagali si o testoasa....nu am chef sa ii omor pe toti. :roll:
PS: Daca se ia la animale, trebuie sa ma feresc ceva mai bine, nu de alta, dar pana acum nu ma interesa. si in plus la doua pisici, un caine, doi papagali si o testoasa....nu am chef sa ii omor pe toti. :roll:
Ultima oară modificat de Florin pe 10 Noi 2009, 21:04, modificat 1 dată în total.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Chiar ar fi o problema daca ai Gripa. :shock: Se da si la animale.Stai departe de testoasa sau tino in caratina :lol: .No sa mai fi singurul inchis la domiciliu:lol: .Vei avea cu cine sa-ti impartasesti sentimentele si grijile :lol: .
sper ca nu ai gripa si sa fie doar o raceala sau o gripa obisnuita. :) muult noroc! :D
sper ca nu ai gripa si sa fie doar o raceala sau o gripa obisnuita. :) muult noroc! :D
8 mesaje
|Pagina 1 din 1