Problema mare
Moderator: Sheppard
6 mesaje
|Pagina 1 din 1
Problema mare
Sal am primit o broasca testoasa de 2 sapt si ieri seara a facut "caca" diaree ... :( azi la fel "a iesit tot din ea" ... "caca" subliniez k era negru si urat mirositor ...
pareri ceva? va rog frumos astept orice informatie multumesc
pareri ceva? va rog frumos astept orice informatie multumesc
- Testos juvenil

nu mai k am sters ... dar in apa a facut de multe ori iesea din ea k diareea asa "apa" sper sa intelegi la ce ma refer :( acuma si-a mai revenit .... iam dat ce e drept prea mult de mancare in ultima zi cuburi dinalea , purici dinaia mici si piept de pui .... parca vroiam sa o ingras si eu :( sper sa isi revina .... :-< astept in continuare sfaturi MULTUMESC MULT !
cred ca e din cauza ca i-ai dat prea multa mancare, in orice caz, eu in locul tau as fi mers la veterinar daca nu si-ar fi revenit in 2-3 zile, si dupa aceea i-as fi schimbat putin regimul. eu am broscuta de 9 luni, in primele luni i-am dat gammarus, parca asa se numea, dar acum ii dau niste granule pe care le cumpar la pungulite, asa ca nu au nume.(le iau din piata de animale, eu sunt din iasi)
- Testos juvenil

D
Va fi bine, las-o cateva zile fara sa manance. Pe viitor n-o mai indopa. Cel putin de Craciunul asta nu va avea dimensiuni prea mari :D
Poate vrei sa te arunc la testoase!
6 mesaje
|Pagina 1 din 1