nu mai mananca
Moderator: Sheppard
Altceva inafara de maritul temperaturii nu prea mai ai ce sa-i faci, asteptam sa vedem ceea ce face, cum se prezinta peste cateva ore, maine, tot asa sau se observa diferente
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
De ieri pana azi nu sa miscat deloc........... iar acum nici cealalta nu cred ca vrea sa manance, marog cred ca doarme deci nu e o problema, dar eu sunt disperata cu cealalta..... o sa mananc si ma duc la veterinar.Nu cred ca mai rezist so vad cum sta acolo de parca ar fi moarta ( nu e moarta cand am luato in mana isi misca ochoul), Sunt disperata disperata!!!!!!!! :cry:
- Testos juvenil

Am aflat ca are si conjunctivita.....inainte sa plec la veterinar am puso intrun bol de plastic , cand mam intors de la bae apa era galbuie iar ea era activa ca inainte, de ce aceasta intorsatura ciudata? mia spus veterinarul sa-i pun o picatura de turtle elixir de doua ori pe zi in gura dar eu nu stiu cum sai deschid gura!!!!!!!!!!
- Testos juvenil

am incercat sa fac cum mia zis florin dar nu a deschis nici umpic gura desi am incercat ceva vreme.................cat despre faptul sai dau inima sunt sigura ca nu o sa manance ca am incercat sai dau o gramada de chestii dar tot nu a vrut sa manance................ :(
- Testos juvenil

Am reusit sai pun o picatura in gura, cu mare efort dar am reusit, nu stiu ce sa zic despre a incerca eu sa-i deschid gura pt ca e micuta carapacea ei are doar 4 cm si mie sa nui fac ceva, oricum tot nu se misca zici cai impaiata :cry:
- Testos juvenil