nu mai mananca
Moderator: Sheppard
[quote="Adriana"]Atunci e de rau ( daca nu deschide ochii si nu se misca) :( . La ce veterinar ai fost si la ce clinica? Si eu am patit-o cu broscuta mea cand un doctor nespecializat i-a facut o supradoza.
Sa ne tii la curent cu starea broscutei! Sper sa se faca bine...[/quote]
Broscuta mea inca nu sa miscat(misca doar umpic detot capul), sunt disperata nustiu ce sa-i fac, nu vreau sa moara!!!!!!!!
Sa ne tii la curent cu starea broscutei! Sper sa se faca bine...[/quote]
Broscuta mea inca nu sa miscat(misca doar umpic detot capul), sunt disperata nustiu ce sa-i fac, nu vreau sa moara!!!!!!!!
- Testos juvenil

Eu nu prea stiu ce sa zic dar poate fi si o supradoza, poate fi si o reactie a ei adversa. Veterinari buni pentru broaste sau in general, pe noi nu ne intereseaza daca sunt pentru caini si pisici, de ce nu te-ai dus tu la Facultatea Veterinara si nu aveai problemele astea
Ultima oară modificat de Pandy pe 11 Sep 2007, 18:25, modificat 1 dată în total.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
[quote="kity_mmr"]Nu stiu ce varsta are broscuta, e la mine de o luna cred. Clinica este pe strada Mihai bravu si stiu ca acolo sunt veterinari foarte buni, dar nu stiu cum il chema pe veterinar.[/quote]
Clinica era la intersectia Bulevardul Muncii cu Mihai Bravu.
Clinica era la intersectia Bulevardul Muncii cu Mihai Bravu.
- Testos juvenil