Constipata

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

de Snickers » 05 Sep 2007, 21:14

Pandy nu stiu ce temperatura ai tu in casa, dar la mine la etajul 4 era foarte cald zilele trecute si tot a trebuit sa pun incalzitorul pentru ca apa era la 25 de grade.Pe ale mele te tin la 26-29 de grade constant si nu au nimic.Legat de mancare,le dau si eu troco prim 2 si il mananca de sting, ce-i drept le-am facut un loc special unde le dau mancarea,o mica gaura in stratul de pietre de pe fundul acvariului ca sa vada granulele.Am incercat si eu sa le dau mancarea in fostul acvariu dar cum nu le puteam asigura o temperatura de 26 de grade minim... ca nu am incalzitor si acolo, am renuntat la idee si le dau in acvariul mare.Asta e, schimbam odata la 2 zile 30% din apa si cred ca e bine.
Gizmo & Enigma :blob:
Testos activ
Testos activ

de Pandy » 07 Sep 2007, 20:52

Se pare ca a inceput sa faca ce are de facut :D , in seara asta am gasit niste gramajoare de treaba mare. Multumesc tuturor mai ales lui [Florin] pentru ca varianta lui am folosit-o si se pare ca a dat roade.

P.S. Astazi a facut cat pentru 2 saptamani ... cred ca a fost constipata pentru ca dupa ce i-am administrat inima de vita cu vitamina A a inceput sa produca. Pentru cei care au asemenea probleme recomand din toata inima sa foloseasca aceeasi metoda
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator

de Florin » 10 Sep 2007, 15:28

Cu placere! :thumbsup:
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de honey_antonia » 11 Iul 2008, 17:12

eu le stimulez sa faca treaba mare asa:cand le schimb le pun intr un vas cu apa calda in jur de 30 de grade le dau papa si ele fac treaba mare fara probleme! :!: :!: :!: iti recomand si tie sa faci la fel :old: :thumbsup:
dos tortugas ninja:salatel y verzicica:D
Testos juvenil
Testos juvenil

Anterior