Help me pls!!!!

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

de alyenn666 » 08 Aug 2009, 17:20

in primul rand o testoasa de 5 -6 ani are nevoie de cat mai mult spatiu pentru a se simti bine....te sfatuiesc sa pui in acvariu cat mai multa apa si sa ii oferi si o portiune de uscat pe care sa poata iesi cand doreste...mai iti trebuie un incalzitor pentru apa setat intre 25-28 grade...incearca sa ii oferi si alte tipuri de mancare .....ca sa o inviorezi putin cumpara ulei vitakraft si da-i pe carapace....multa bafta
trachemis scripta scripta+trachemis scripta elegans
Testos meserias
Testos meserias

de UnaReaFoc » 10 Aug 2009, 12:12

i-am luat un meniu din ala de broscutze cu tot felul de mancarik dar nu vrea..carnea de pui fiarta sau cruda este singura pe care o mananca...are portiune de uscat si acvariul este destul de mare...iti multumesc pt sfaturi,am rezolvat problema...a fost deochiata si din cauza asta ii era rau...si-a revenit,nu mai are nici o problema
Testos juvenil
Testos juvenil

de Kirill » 10 Aug 2009, 14:22

Deochiata? :roll: What's wrong with you people? :shock:
Oski,Moski,Aske,Ri !!
Testos meserias
Testos meserias

de UnaReaFoc » 10 Aug 2009, 20:15

toata lumea cand aude ca a fost broasca deochiata ma face nebuna....dar vb la modul cel mai serios...tata a scos-o din acvariu si a lasat-o prin casa cu o alta broscutza de plastic si s-a jucat ce au facut acolo nu stiu,a fost pt prima data cand a vazut-o tata pe jos si am pus-o la locul ei a inceput sa verse si se uita numai in jos....am incercat sa o iau sa ii atrag atentia cu mai multe obiecte cu care ii distrageam atentia alta data si nu am reusit,in ultima faza am sunat-o pe bunik si am pus-o sa ii zica de deochi...si dupa aia la vreun sfert de ora maxim...ma suna bunik mi-a sp ca abia a reusit sa ii zica si imediat si-a revenit..a inceput sa innoate, sa ridice capul...:-?? acum nu stiu ce sa zic..de atunci nu a mai facut nici o chestie de genul..mananca si am observat ca ii place foarte mult sa se plimbe prin pat...dimineatza cand ma trezesc ii sterg labutele pe prosopelul ei si o iau in pat langa mn...si am observat ca adora chestia asta..problema cea mai grava este ca trebuie sa plec din tara peste o saptamana si trebuie sa o iau cu mine ca nu are cu cine sa raman acasa,am fost la veterinar si mi-a zis ca nu se pricepe la testoase si nu i-a facut nimic...stie cineva daca pot sa o scot din tzara fara carnet de sanatate...la catei stiu sigur ca nu se poate,dar la broscutze?
Testos juvenil
Testos juvenil

HELLLLLLLLLLLLLLLLP me

de UnaReaFoc » 22 Oct 2009, 17:40

v-am mai spus...broscutza mea testoasa are in jur de 5-6 ani...am luat-o acum vreo 3 luni...de la cnva..nu ii cunosc propietarul si mediul de viatza care l-a avut pana acum...am obs ca nu mananca altceva inafara de carne de pui..problema este ca pana acum manca zilnic era ok..dar de vreo luna de zile nu a pamcat absolut deloc...am fost la toti medicii veterinari din oras si toti mi-au dat acelasi raspuns.."nu am mai tratat broaste testoase"..este posibil sa fi intrat in hibernare si sa nu mai manance nimic pana la primavara?comportamentul ei nu s-a schimbat..innoata prin acvariu,iese pe uscat..totul este la fel ca inainte doar ca nu mai mananca...dupa mersul la medic,am fost la pet shop si mi s-a spus sa incerc sa ii iau un incalzitor cu termostat pt incalzirea apei deoarece pana acum nu aveam incalzitor si apa era la temperatura apei,i-am luat acel incalzitor de cateva zile,apa are temperatura constanta de 26-28 de grade...dar broscutza mea tot nu mananca...ce pot sa ii fac?:(((((( HELLP ME PLS!!
Testos juvenil
Testos juvenil

de diego » 23 Oct 2009, 10:50

broscuta ta ar avea nevoie de niste injectii cu vitamine
Testos Admin
Testos Admin

de UnaReaFoc » 24 Oct 2009, 11:17

broscutza mea nu poate fi tratata de nici un medic veterinar de la mn din oras...pot ca m-am gandit sa o duc la doctor sa ii faca ceva pt pofta de mancare,,,problema este ca am dus-o si toti medicii veterinari mi-au sp ca nu stiu ce sa ii faca , nu au mai tratat niciodata si tot asa....as putea sa ii iau niste vitamine sa le pun in apa...pt ca banuiec ca din apa in care sta mai si inghite,,:-??
Testos juvenil
Testos juvenil

Ajutoooooooor

de UnaReaFoc » 01 Dec 2009, 13:52

mi-am mai cumparat niste broscute...problema este ca una dintre ele a facut pneumonie si are doar 6 grame..am fost cu ea la medic si i-a administrat 0,01 g de antibiotic.....urmeaza sa ma duc si maine...stie cnva daca se rezolva fiind asa de mica?
Testos juvenil
Testos juvenil

de UnaReaFoc » 01 Dec 2009, 14:04

scz 0.01 ml
Testos juvenil
Testos juvenil

Anterior