Nu mananca!!!!
Moderator: Sheppard
123abc scrie:dar de ceva nu sunt sigura....de ce a murit?!imi puteti spune?arata de parca cineva l-ar fi fiert si ochii....are o gaura peste care vin pleoapele.
S-ar putea sa se fi imbolnavit si sa fi murit. Adica arata de parca l-ar fi fiert ? Ce vrei sa spui prin asta si prin partea cu "are o gaura ....."
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
sucze, dar nu prea ai sanse sa iti mai supravietuiasca, si cealalta, si eu am avut o testoasa, nu manca nimic si a murit, si o chema tarty oachy, in cinstea ei mi-am facut contul cu tarty, defapt mi l-am facut inainte sa moara, dar a fost prima mea testoasa, nu stiam s-o ingrijesc, ii puneam apa de la ghiuveta si o tineam pe calorifer. si acum am 2 testoase, mananca foarte bine si femela si mascul si pe mascul il cheama tarty si pe femela blondy
- Testos juvenil