HIBERNARE
Moderator: Sheppard
HIBERNARE
va rog ajutati-ma! mi-am luat acum 3 saptamani 2 broscute, la fel de mari:
charlie, foarte mancacioasa, i-a si crescut carapacea in intervalul asta si destul de lenesa;
hanibal, extrem de activa, mult mai sociabila si cu pofta de mancare moderata.
problema este cu hanibal care brusc de vreo saptamana nu a mai vrut sa manance nimic, nu mai "pedala" deloc in acvariu, si statea f mult pe insula. era f apatica si azi de dimineata nu mai misca deloc. am gasit-o cu ochii inchisi pe fundul acvariului, intr-o pozitie normala (labutele nu le avea stranse pe langa corp) si oricat am "zguduit-o" nu a mai dat semne de viata. cred ca a murit... dar cum inca sper intr-o minune, intreb? nu e posibil sa fi intrat intr-o perioada de hibernare? cum arata o broscuta care hiberneaza? ce face? cum sta? cum o pot trezi?
multumesc...astept un semn de la voi..
charlie, foarte mancacioasa, i-a si crescut carapacea in intervalul asta si destul de lenesa;
hanibal, extrem de activa, mult mai sociabila si cu pofta de mancare moderata.
problema este cu hanibal care brusc de vreo saptamana nu a mai vrut sa manance nimic, nu mai "pedala" deloc in acvariu, si statea f mult pe insula. era f apatica si azi de dimineata nu mai misca deloc. am gasit-o cu ochii inchisi pe fundul acvariului, intr-o pozitie normala (labutele nu le avea stranse pe langa corp) si oricat am "zguduit-o" nu a mai dat semne de viata. cred ca a murit... dar cum inca sper intr-o minune, intreb? nu e posibil sa fi intrat intr-o perioada de hibernare? cum arata o broscuta care hiberneaza? ce face? cum sta? cum o pot trezi?
multumesc...astept un semn de la voi..
- Testos juvenil

- Testos juvenil

Este greu sa-mi dau seama care ar fi putut fi cauza, oricum testoasele sunt destul de sensibile in primul an de viata, deci cauzele pot fi multiple. Daca esti din Bucuresti iti pot recomanda un medic la care ai putea merge cu cealalta testoasa pt o consulatie si caruia i-ai putea povesti si intamplarea nefericita cu hanibal
CABINET VETERINAR TETRAVET - Dr. Laurentiu Tudor
Contact: Bd. Uverturii nr. 16, bl. A2, ap. 64, parter (int. 64C), sector 6 , Tel. 430.54.15; 0722.796.215; 0744.585.321
Orar: L-V: 9-21; S: 9-19; D: 9-15
(Putin mai sus de Teatrul Masca, pe dreapta, la parterul unui bloc)
:arrow: http://testoase.com/viewtopic.php?start=15&t=224#1277
Contact: Bd. Uverturii nr. 16, bl. A2, ap. 64, parter (int. 64C), sector 6 , Tel. 430.54.15; 0722.796.215; 0744.585.321
Orar: L-V: 9-21; S: 9-19; D: 9-15
(Putin mai sus de Teatrul Masca, pe dreapta, la parterul unui bloc)
:arrow: http://testoase.com/viewtopic.php?start=15&t=224#1277
Buna seara. Sper ca am nimerit bine...sunt noua in acest "domeniu" si as avea o intrebare. Am o broscuta de florida(mascul cred, dar nu sunt sigura deoarece nu are 2 ani,ci 9 luni) care a intrat in hibernare. Stapanul mi-a spus sa il las sa isi gaseasca singur locul de hibernare si asa am facut. Monstruletul a ales locul dar de cateva zile se tot trezeste, se plimba dar pe urma se intoarce inapoi si doarme. Problema este ca a cam slabit si ma gandeam la posibilitatea de a-l pune in apa si hrani. Sa fac acest lucru sau nu?
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
- Testos juvenil