broscute bolnave

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

de honey_antonia » 14 Iul 2008, 16:39

si a mea la fel face :)
dos tortugas ninja:salatel y verzicica:D
Testos juvenil
Testos juvenil

Ce trebuie sa fac? ajutor!!!

de lorre » 18 Ian 2009, 19:04

am 2 broscute de aproape 4 luni si pana acum am tinut cont de multe din sfaturile voastre, insa am foarte mare nevoie de ajutor pt ca ceva nu este in regula. de la inceput una era mai vioaie, mai jucausa, iar cealalta era mai sperioasa. de cateva zile nu au mancat (mult), ca de obicei, ba chiar faceau si mofturi la crustacei, dar au mancat carne. le-am analizat eu mai atent si am vazut ca aia mai vioaie are ochii putin umflati si i-am dat cu vitamina a. problema este ca le-am dat la amandoua si de atunci cealalta broscuta, care nu parea a avea probleme nu prea mai deschide ochii si are pielita albicioasa (de fapt au amandoua) . sunt amnadoua adormite, stau pe fundul acvariului aproape toata ziua. cand trebuie sa le hranesc trebuie sa bag mana dupa ele ca sa le trezesc si sa le flutur mancarea pe la nas ca sa deschida ochii (si nici atunci nu stau cu ei deschisi). poate se pregatesc de hibernare, dar daca sunt bolnavioare nu e periculos sa hiberneze? au incalzitor, temp este de 28-29 grade. inca nu am ajuns ls medic pentru ca nu am gasit inca unul care sa stiu sigur ca se pricepe la reptile.
va rog mult sa ma ajutati. va multumesc

Anterior