In legatura cu broscutele din calciu
Moderator: Sheppard
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
In legatura cu broscutele din calciu
Domnul testos al meu mai nou s-a reprofilat de pe mancarea specializata pe broastele din calciu. In decursul a 2 zile a mancat din ea aproximativ jumatate (nu s-a topit pentru ca am vazut cand musca din ea si savura cu mare placere). Este vreun motiv de ingrijorare, ii dauneaza cu ceva acel calciu ?
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
si a me musca din calciu :lol: e tare hazlie dar nul mananca il da afara :) la mine nu a avut problema sa inghita bucati...acuma nu o mai prea baga in seama...daca inghite bucati sau daca mananca prea mult fram dela e posibils a fara blocaje renale deasta este indicat dupa 2-3 saptamani sai schimbi apa la broscuta...daca ai filtru broscutele de calciu nus de folos.....pentru ca nu au timp sa iontre in organismul broscutei...imediat se filtreaza prin filtru...noroc cu broscutele!
Alexandra
Si ale mele manaca calciu in prostie iar cand iam spus doctorului ca manca calciu mia spus ca nu este nici o problema ca il manca ca nu li se poate intampla nimica si ca il asimileaza mai bine .
Lucia and Andy testosi pana la capat
- Testos juvenil

7 mesaje
|Pagina 1 din 1