Ajutor!
Moderator: Sheppard
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
Ajutor!
Salut,
Numele meu e Oana si de aprox 3 luni am 2 testoase.Stiu ca este o femela si un mascul dar nu si care cum e.
Problema este ca una dintre ele a ramas mititica in timp ce cealalta a crescut.
De mancat, cea mica mananca putin si sta mai mult pe piatra la lumina veiozei. Erau bebe amandoua :) cand le-am luat....
Care poate fi problema broscutei mele? Le iubesc mult si vreau sa fie sanatoase!
Astept un raspuns. Va multumesc anticipat!
Oana
Numele meu e Oana si de aprox 3 luni am 2 testoase.Stiu ca este o femela si un mascul dar nu si care cum e.
Problema este ca una dintre ele a ramas mititica in timp ce cealalta a crescut.
De mancat, cea mica mananca putin si sta mai mult pe piatra la lumina veiozei. Erau bebe amandoua :) cand le-am luat....
Care poate fi problema broscutei mele? Le iubesc mult si vreau sa fie sanatoase!
Astept un raspuns. Va multumesc anticipat!
Oana
Oana Alexandru
Buna, si bine ai venit pe forum. Sa o luam usurel, atata timp cat tu le ai de mici, in 3 luni nu se pot face asa mari incat sa le determini sexul, fapt care poate fi determinat abia dupa varsta de 2 ani. In legatura cu mancatul, difera de la broasca la broasca si de la corpul fiecareia. Cea mai mare s-a dezvoltat mai mult, a crescut mai armonios in schimb, cea mica este inca pitica si probabil nu mananca mult pentru ca metabolismul ei nu poate.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Salut
:) :)Pandy scrie:Buna, si bine ai venit pe forum. Sa o luam usurel, atata timp cat tu le ai de mici, in 3 luni nu se pot face asa mari incat sa le determini sexul, fapt care poate fi determinat abia dupa varsta de 2 ani. In legatura cu mancatul, difera de la broasca la broasca si de la corpul fiecareia. Cea mai mare s-a dezvoltat mai mult, a crescut mai armonios in schimb, cea mica este inca pitica si probabil nu mananca mult pentru ca metabolismul ei nu poate.
Iti multumesc mult de mesaj....sper sa fie asa....ar tb sa ii dau ceva in mod special de mancat?
pupici!!!
Oana Alexandru
4 mesaje
|Pagina 1 din 1