nu mai mananca
Moderator: Sheppard
pey chestia asta trebuie sa isi faca efectu cam in 3-4 zile, daca nici atunci nu merge mai dute la doctor, app doctoru nu ti-a z cand ii revine pofta, cand sa mai vi la control???...daca nu ti-a z insemna ca nu stie si trebuie sa te duci la facultatea de med vet din bucuresti ca acolo e un doc ftt bun din cate am inteles(daca esti din bucuresti)
"Eu sunt un vegetar militant
Si un om cu masura, dau respect cu garnitura
Nu cu carne in gura."
Si un om cu masura, dau respect cu garnitura
Nu cu carne in gura."
E un semn bun...cred k in curand o sa se faca bine broscuta ta. :wink: La veterinar i-a facut injectie, asa-i? La broscuta mea i-a facut antibiotice care nu au fost bune:INTROVIT si LINCOSPECTIN. Despre LINCOSPECTIN am mai auzit pe cineva spunand k nu este bun. Intreaba si ce antibiotic ii administreaza...
nici broscuta mea nu vrea sa manance....dar ii dau cu suna pe la gura....si musca de cateva ori din ea.....dar doar suna mananca....su numai daca ii dau pe la gura cu ea......si tot asa nu prea se misca.....si plus de asta nici nu mai deschide ochii de cateva saptamani.....dar eu sunt bucuros ca mananca cat-de-cat.....pentru ca am mai avut o broscuta....care tot asa nu se misca si nu deschidea ochii....si se facuse bine .....dar cu mancatu.....4 zile numai mancase si mi-a murit :((
- Testos juvenil

conjunctivita e, cand are ochii unflati, cred.....a mea nu are ochii unflati....doar ca nu ii deschide....m-am dus la pet-shop si mi-a dat niste picaturi...scrie pe ele....vita-plus....si cu vita-plus deschisese ochii cealalta care mi-a murit.....asta vad ca nu vrea sa ii deschida....dar...am sperante ca ii va deschide...
- Testos juvenil

a mea avea pleopele umflate cel putin asa zicea veterinarul si ia trecut
PS:tratamentul a dat rezultate..... Broschi mananca din nou!!!!!!!!!!!!! :D :) :D
PS:tratamentul a dat rezultate..... Broschi mananca din nou!!!!!!!!!!!!! :D :) :D
Ultima oară modificat de kity_mmr pe 17 Sep 2007, 11:01, modificat 1 dată în total.
- Testos juvenil