Am nevoie urgenta de ajutor

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

Am nevoie urgenta de ajutor

de Topo » 09 Iun 2011, 21:00

Buna, am o testoasa cu tamplele galbene de aproximativ 2 luni,am observat ca are niste pete rosii pe burtica.Am crezut ca sunt de la apa de la robinet, dar de 2 3 saptamani ii pun in acvariu apa de la tara si acum parca are mai multe...sunt ingrijorata, de o saptamana e agitata in acvariu dar in rest mananca si daca o scot din acvariu se linisteste.Prietenul meu zice ca ii dau prea mult sa manance are 6 cm si ii dau de 2 ori pe zi pana se satura si nu mai mananca e ok sau e prea mult?De cand o am a crescut 2 cm.Nu am avut timp sa ma informez cum se ataseaza pozele pentru ca sunt in cls a 12 dar le-am pus pe hi5 sper sa se vada http://www.hi5.com/friend/profile/displ ... =554835596 .Nu am filtru in acvariu dar ii schimb apa o data la 3 4 zile depinde de cat e de murdara.Tin sa mentionez ca are si broscuta de calciu in acvariu si o mai dau si cu vitamina A pe carapace.Va rog sa imi spuneti daca e bolnava si daca puteti sa imi recomandati un medic veterinar din Craiova.VA MULTUMESC!
Testos juvenil
Testos juvenil

de Sheppard » 09 Iun 2011, 22:13

Unu la mana, testoasa ta e Graptemys pseudographica (testoasa harta). Si la cat de mare e are mai mult de 2 luni - as merge pe un an.

Din poze nu reusesc sa vad daca e ceva anormal pe plastron (in special cheaguri de sange). Pune aici te rog niste poze de rezolutie mai mare sa le putem mari. Uite ghid cum se pun poze pe forum: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=3

Cabinet veterinar in Craiova cu experienta cu testoase nu cunosc.

In ceea ce priveste alimentatia - e ok. Daca ii dai mai putin de mancare la fiecare masa, va manca la ambele. Te orientezi si dupa apetit. Recomand sa ii dai carne cruda, proaspata (dar nu de porc).

Si sa o mai scoti la soare sau sa iei bec UV Reptiglo 5.0 de 26W care imita lumina solara daca nu. E necesar pentru sinteza de vitamina D3 si digestie.

Asteptam poze mai detaliate. Dar in principiu, daca e activa si are pofta de mancare e totul in regula. E frumoasa sa stii :D
Testos Moderator
Testos Moderator