Nostamine, Ciplox

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

Nostamine, Ciplox

de takawachinchila » 20 Mar 2010, 00:43

Nostamine, Ciplox

Salutare, ce stiti despre medicamentele astea? Sunt picaturi oftalmice. Ati folosit? Sau or fi bune numai la mamifere?
Multumesc.
Poate vrei sa te arunc la testoase!
Testos meserias
Testos meserias

de OsDeRos » 20 Mar 2010, 02:00

"nostamine produce decongestionarea rapida si prelungia a mucoasei nazale si conjuctivitei" "nazal 2 picaturi de 4x pe zi in fiecare nara. ocular 1-2 picaturi in sacul conjuctival la 3-6 ore"

ciplox: "Ochi
Tratamentul infectiilor superficiale oftalmice: conjunctivita, keratita, keratoconjunctivita, ulcer
cornean, blefarita, blefaroconjunctivita, orgelet intern acut si dacriocistita determinate de microorganisme
sensibile la ciprofloxacina
Ureche
Otita externa, otita medie acuta, otita medie cronica supurativa.
Tratamentul profilactic in interventii chirurgicale otice cum este chirurgia mastoidiana"

sincer cred ca doar ptr oameni sunt cele 2 produse. + ca, cantitatea de solutii ptr testoase ar trebuii sa fie infima. si nu stii cum reactioneaza la diversele solutii din preparatele de mai sus. din pacate ele n`au grai sa`ti zica "au ma doare, au ma ustura" iar noi vom crede ca e perfect normal sa se comporte "ciudat" la unele medicamente.
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
Testos Moderator
Testos Moderator

de takawachinchila » 20 Mar 2010, 10:05

Multumesc de raspuns,
Ideea era ca aseara prietena mea a adus acasa o a treia testoasa, o femela micuta, 9cm lungime. I-a dat-o cineva care se plictisise de ea, impreuna cu substantele astea doua pentru tratament. Evident, o testoasa care nu are filtru si incalzitor si nu are si ochii umflati e ca o nunta fara lautari, deci testoasa asta e sub tratament. Despre tubul de Kanamicina care a venit impreuna cu astea, am zis ok... Dar de celelalte doua medicamente nu am auzit, am dat un search si ma gandeam eu ca sunt pentru oameni...
Poate vrei sa te arunc la testoase!
Testos meserias
Testos meserias