Ma poate ajuta cineva? inoata intr-o parte
Moderator: Sheppard
OFF:
bogdy ma indoiesc ca sti mai bine ca monoceros
ON:E pneumonie sfatul meu e sa te uiti pe forum era un topic cu veterinari mai priceputi in romania
take care
Monoceros scrie:Nu acoperi acvariul!
bogdy scrie: trebuie sa acoperi cu ceva acvariul
bogdy ma indoiesc ca sti mai bine ca monoceros
ON:E pneumonie sfatul meu e sa te uiti pe forum era un topic cu veterinari mai priceputi in romania
take care
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
si eu :lol: dar kiril si-a tratat broscuta de pneumonie , asa ca.... nu il contrazic nici pe monoceros ,pt ca intradevar stie mai multe dar nah ...
1. Graptemys pseudogeographica khonii 7,2 cm
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
5. acvariu 40 l ocupat (urmaza unu de 80x37x75 ), Filtru extern Hagen Aqua Clear 150 , incalzitor resun 300w, incalzire insula bec normal 60w
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
5. acvariu 40 l ocupat (urmaza unu de 80x37x75 ), Filtru extern Hagen Aqua Clear 150 , incalzitor resun 300w, incalzire insula bec normal 60w
in sfarsit s-a facut doni bine. Iata cum am scapat noi de pneumonie:
- la veterinar in primul rand;
- tinuta izolata, in afara acvariului, cu lampa cu uv deasupra ei.
Am pus in acel terariu mic apa, doar atunci cand ii dadeam sa manance, apoi am aruncat apa. O ungeam peste tot de 3 ori pe zi cu elixir, si o data pe zi cu vitamina A pe ochisori. Acum suntem sanatoase si fericite. Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat
- la veterinar in primul rand;
- tinuta izolata, in afara acvariului, cu lampa cu uv deasupra ei.
Am pus in acel terariu mic apa, doar atunci cand ii dadeam sa manance, apoi am aruncat apa. O ungeam peste tot de 3 ori pe zi cu elixir, si o data pe zi cu vitamina A pe ochisori. Acum suntem sanatoase si fericite. Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat
- Testos juvenil