Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderator: Sheppard
11 mesaje
|Pagina 1 din 1
Ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doamne,nu stiu ce a fost in capul meu.....sa va povestesc...:Eram la matusi-mea si nu aveam unde sa pun broscutele,dar ea mi-a dat un bol de sticla unde le-am pus.Am observat ca apa era rece asa ca am pus incalzitorul sa incalzeasca putin,dar eu ca.......am uitat incalzitorul si cand mi-am amintit am vazut ca una din broscute murise din cauza temperaturii,iar Lulu a supravietuit,insa atunci nu misca,asa ca am pus-o intr-o cana cu apa rece si si-a revenit,dar inca e o "leguma",ce-as putea sa-i fac,please,help me!!!!!! :cry: :cry: :cry:
- Testos juvenil

Teorectic, da, avand in vedere ca una dintre ele a murit.
La cate grade era setet incalzitorul? Nu avea si el un termostat?
Mai stiu unul ca tine, a bagat un fierbator de apa, (avea aceeasi forma ca un incalzitor pentru acvarii), si a adormit. A gasit pestii fierti
De curiozitate: nu ai gustat si tu din supa de testoase? (cu paiul daca se putea)
La cate grade era setet incalzitorul? Nu avea si el un termostat?
Mai stiu unul ca tine, a bagat un fierbator de apa, (avea aceeasi forma ca un incalzitor pentru acvarii), si a adormit. A gasit pestii fierti
De curiozitate: nu ai gustat si tu din supa de testoase? (cu paiul daca se putea)
Ultima oară modificat de Florin pe 13 Dec 2009, 11:02, modificat 1 dată în total.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
pai,apa era setata la 30 de grade ,dar fiind ca bolul era prea mic,apa s-a incalzit mai tare.Pentru curiozitatea ta,nu am gustat pentru ca m-am panicat foarte tare.A si....am descoperit ca cealalta nu a murit,mai misca,dar ai este foarte greu.Ce ar mai trebui sa mai fac pentru ele in afara de asta?
- Testos juvenil

Da-i si cu solutia aceea, elixir, insa mare lucru nu prea ai ce sa faci, decat sa astepti sa isi revina ( ele avand o putere de refacere mare)
Ai grija la temperatura apei, acum. Sa nu fie nici prea calda( 28-30), dar nici prea rece (22-24).
aaa...si ai grija la cea de-a doua broscuta. Poate inota? Sa nu se inece....
Ai grija la temperatura apei, acum. Sa nu fie nici prea calda( 28-30), dar nici prea rece (22-24).
aaa...si ai grija la cea de-a doua broscuta. Poate inota? Sa nu se inece....
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
problema a inceput cand ai setat temperatura la 30 de grade. de ce 30?
noroc ca nu ti-a murit si cealalta testoasa cand ai supus-o unui alt soc termic asezand testoasa in apa "rece" (ma gandesc ca era sub 20 de grade...). tine testoasa in apa la temperatura de 26-27 de grade, si sa speram ca-si revine...
noroc ca nu ti-a murit si cealalta testoasa cand ai supus-o unui alt soc termic asezand testoasa in apa "rece" (ma gandesc ca era sub 20 de grade...). tine testoasa in apa la temperatura de 26-27 de grade, si sa speram ca-si revine...
http://www.tiborsos.webs.com
Trachemys Adoptions - Romanian Coalition
http://www.freewebs.com/trachemysadoption
Trachemys Adoptions - Romanian Coalition
http://www.freewebs.com/trachemysadoption
"pai,apa era setata la 30 de grade ,dar fiind ca bolul era prea mic,apa s-a incalzit mai tare.Pentru curiozitatea ta,nu am gustat pentru ca m-am panicat foarte tare.A si....am descoperit ca cealalta nu a murit,mai misca,dar ai este foarte greu.Ce ar mai trebui sa mai fac pentru ele in afara de asta?"
Pai ai putea astepta sa isi revina (daca isi mai revin...) si cred ca cel mai bine dupa asta ar fi sa le donezi la cineva care este instare sa aiba grija de ele.
Serios ma , ce ii in capu' vostru????
Pai ai putea astepta sa isi revina (daca isi mai revin...) si cred ca cel mai bine dupa asta ar fi sa le donezi la cineva care este instare sa aiba grija de ele.
Serios ma , ce ii in capu' vostru????
Oski,Moski,Aske,Ri !!
11 mesaje
|Pagina 1 din 1