Info

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

Info

de yepu » 14 Noi 2009, 17:00

Ceau la voi. Am o broscutza tzestoasa minuntata, de Florida,3 ani jumatate, de 22/24 cm. Am pentru ea un acvariu de 60 de l, maricel era acum ceva vreme, dar shi acum are loc sa faca mishcare, are shi o parte la etaj, dar de cateva saptamani nu mai urca. In schimb am observat ca ii place enorm sa se plimbe prin camera, astfel o las sa-shi faca toate poftele pe langa mine. Ore e bai ca sta mult timp afara din acvariu? Se agita cand vreau sa o pun inapoi in apa, insa pe timpul noptzii sta acolo. Pe afara sta cam 3-4-5 ore pe zi, in functzie de cat timp sunt eu acasa. S-a obishnuit sa stea in bratze shi sa adoarma in pat cu mine, acoperita cu paturele moi. Cam asta ar fi nedumerirea mea...daca e ok pe uscat atat de mult timp. Papa de 2 ori pe zi, dimi shi seara, peshte proaspat; a refuzat intotdeauna vegetalele, iar cand era mai mic (Louise) papa peshti albi uscatzi, inima de vita, gamarus...
Mersi ca m-atzi ascultat:)
P.S. shi o poza cu Louise
http://img196.imageshack.us/img196/8920/62412816.png
Testos juvenil
Testos juvenil

de roxana98 » 14 Noi 2009, 19:12

1.pentru ca o testoasa sa se simnta cat de cat comfaotabila ii trebuie minim 100 de litri!
2.La varsta testoasei tale trebuie sa ii mancare dai o data pe zi{daca nu vrei sa fie supraponderala :shock: }.
3.poate de acea se agita cand trebuie sa o pui in acvariu.Ca nu are foarte mult loc.
4.mi se pare ciudat la varsta de trei ani sa fie asa de mare.o ai de trei ani sau are trei ani.normal la varsta de 7 ani trebuie sa aiba 18 cm.
5.mi se pare iar ciudat sa dormi cu ea in pat.te poti pune peste ia si so omori :!: .

dane poze si filmulete cu ea.spunei testoasei ca o pup si cand o voi vedea in poze o voi manca :D .
Testos juvenil
Testos juvenil

de yepu » 14 Noi 2009, 20:26

Mersi de raspuns, chiar daca m-ai amenintzat cu papatul lui Louise al meu:)
Acvariul il voi schimba, este in plan; agitatzia lui nu shtiu daca tzine neaparat de asta( poate fi), zic asta deoarece de mic face acelashi lucru, foarte temperamental este.
Mancare ii voi da o data pe zi, i-am redus portzia de cand a crescut oricum, doar ca acelashi lucru i-l dadeam de 2 ori, dar daca e mai ok o data, ii voi da o data. Citisem chiar ca la varsta adulta se poate da o data la 2 zile, dar inca nu m-ash incumeta.
In ceea ce priveshte dormitul, poate nu m-am exprimat bine. El doarme cu mine in pat, dar dormitul il practica doar el, eu nu. De ex. acum am vazut un film, a adormit la mine in bratze....acum a ramas tot sub plapuma, cu capul afara :) Deci cade riscul de a ma pune peste el shi sa-l omor. Doamne feri! :)
In legatura cu varsta, il am din aprilie 2006 shi era cat prima falanga de la aratator, deci nu cred sa fy avut prea multa experientza de viatza...Un maim 4 ani i-ash da...
Promit sa fac shi alte poze recente cu el....ca sa ii vedetzi marimea actuala.
Incerc sa pun poze sper sa reushesc. Ma bucur ca am intrat in comunitatea voastra.
Testos juvenil
Testos juvenil

de yepu » 14 Noi 2009, 20:41

nu pot sa-i fac poze ca doarme ca nesimtzitu` :)

Imagine
Testos juvenil
Testos juvenil

de miruna » 15 Noi 2009, 10:21

e foarte tare broscuta ta, imi place la nebunie
Testos juvenil
Testos juvenil

:)

de yepu » 15 Noi 2009, 11:36

multzumim
Testos juvenil
Testos juvenil