Conjunctivita sau hibernare?

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

Conjunctivita sau hibernare?

de bmagdaro » 23 Oct 2009, 20:44

Pe langa broscuta mea de 2 luni mi-a adus cineva si una mai mare de un an. Problema este ca s-a acomodat bine la noi dar doarme toata ziua cu ochii inchisi in apa, are o pielita trasa pe ochi, mananca foarte bine, dar nu deschide ochii deloc decat afara din apa, e normal? Apa e calda am tot ce trebuie, nu fac lucrurile pe jumatate, au toate conditiile si le dau cu elixir si pe cea mare cu vitamina A. Ce sa-i mai fac?
Testos juvenil
Testos juvenil

de radulinho » 23 Oct 2009, 21:15

In nici un caz nu e hibernare... Testoasele hiberneaza cand temperatura apei are cam 10grade sau mai jos.... Si nici conjunctivita nu e ca a mea cand a avut nu deschidea ochii nici pe uscat nici in apa.... :D
Testos activ
Testos activ

Re: Conjunctivita sau hibernare?

de Dany01 » 23 Oct 2009, 22:00

Poate e ceva cu apa daca in apa nu-si deschide ochi doar afara.Tu lasi apa 24 de ore la desclorificat?
Elizabet
Charly
Jack
Testos juvenil
Testos juvenil

de bmagdaro » 24 Oct 2009, 11:34

Culmea e ca apa o las mai multe zile, poate fi de la apa, o sa incerc sa iau apa de la servici, stau in PopestiLeordeni si poate apa e de proasta calitate ... dar eu o folosesc!!!!
Testos juvenil
Testos juvenil

de petroschi » 25 Oct 2009, 06:53

Poate cel care a tinut-o inaintea ta avea ceva in apa care o deranja si ii e frica acum , mai laso poate i-si revine .
Testos juvenil
Testos juvenil

de bmagdaro » 25 Oct 2009, 13:36

O sa-i dau in continuare vit A, poate aveti dreptate ca acolo unde a fost nu cred ca avea filtru, schimba apa zilnic, nu avea conditiile de aici, i-am trimis poze cu noua oaza si a fost incantata de locul unde este, o s-o mai supraveghez cateva zile daca nu, la doctor cu ea
Testos juvenil
Testos juvenil