broscute nemancate
Moderator: Sheppard
adrian scrie:INCREDIBIL!!!! :D Broschetul meu a mancat !!! :wink:
Dupa numai 3 zile de tratament cu solutia "magica", data de doctorul Laurentiu Tudor, asta mica a inceput sa manance (dupa o pauza de 21 de zile).
:occasion:
- Testos juvenil

sincer a fiu mi se pare un pic ciudat decorul ala, pare ca se exfoliaza vopseaua...nu se ia daca dai cu mana pe deasupra?
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
[adrian] te rog, sa atasezi din-ou imaginea la o dimensiune mai mica de maxim 600 pixeli pe latura (latime).
Regulamentul forumului Testoase.com
Instructiuni si reguli
Regulamentul forumului Testoase.com
Instructiuni si reguli
2.8 Fara discutii sau informatii warez, ori care aduc atingere legii copyright-ului. Atentie la imaginile atasate, in cea ce priveste copyright-ul si dimensiunile maxime, care nu trebuie sa depaseasca 600 pixeli pe latura. Abaterea se va sanctiona cu stergerea topicului sau doar a imaginilor si acordarea de avertisment tuturor userilor care au participat la discutie (daca este cazul).
Scuze pt foto asa mare.
M-am interesat, stanca este facuta pt acvaristica si rezista la apa, fara sa dauneze pestilor sau broscutelor.E facuta de o firma cunoscuta...imi scapa numele acuma.
In rest ...broscuta e din ce in ce mai bine...mananca de 2x pe zi, inoata, poate e un pic puturoasa ca sta destul la fundul apei, sau poate e inca din cauza chegurilor, care inca nu s-au retras complet. Oricum acele pete de pe plastron au inceput sa se estompeze.
Urmeaza sa-i fac un SUPER ACVARIU, asa ca "la carte" :book: (nu ma uit la bani) :D; asta pt. ca-l merita la cat s-a luptat saracuta cu boala.
Abia astept sa-l fac...oricum o sa ma laud cu el si pe aici 8)
M-am interesat, stanca este facuta pt acvaristica si rezista la apa, fara sa dauneze pestilor sau broscutelor.E facuta de o firma cunoscuta...imi scapa numele acuma.
In rest ...broscuta e din ce in ce mai bine...mananca de 2x pe zi, inoata, poate e un pic puturoasa ca sta destul la fundul apei, sau poate e inca din cauza chegurilor, care inca nu s-au retras complet. Oricum acele pete de pe plastron au inceput sa se estompeze.
Urmeaza sa-i fac un SUPER ACVARIU, asa ca "la carte" :book: (nu ma uit la bani) :D; asta pt. ca-l merita la cat s-a luptat saracuta cu boala.
Abia astept sa-l fac...oricum o sa ma laud cu el si pe aici 8)
- Testos juvenil