Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi!
Moderator: Sheppard
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi!
Buna seara. Sunt posesoarea a doua broscute de Florida de 2 ani. De aproximativ 1 luna una dintre ele a inceput sa se simta mai rau.. La inceput am crezut ca este conjunctivita, cred de fapt ca a si avut deoarece avea ochii inflamati, am tratat`o dar in continuare este fara chef... mananca destul de rar si toata ziua doarme si sta cu ochii inchisi chiar daca nu mai ii sunt inflamati.. la un medic veterinar nu as vrea sa merg deoarece am auzit foarte multe cazuri cand au fost duse si tratate superficial ori chiar au murit dupa aceea. De multe ori pica pe spate de pe piatra din acvariu si nu are atata putere incat sa se intoarca inapoi..:( mi`e frica sa nu pateasca ceva mai rau ori Doamne fereste sa ma trezesc si sa o vad moarta...Va rog daca puteti sa ma ajutati. Va multumesc[/b]
eu zic ca te poti baza pe veterinar.
testoasa mea cea mare a avut conjunctivita si i s-or inflamat ochii foarte tare, cat o boaba de mazare si am fost cu ea urgent la veterinar in alba iulia
folosind antibioticul si medicamentele date de doctor, i-a trecut intr-o saptamana
ce i-am dat : VitaPlus picaturi in ochi si Tobradex pe ochi
succes :)
testoasa mea cea mare a avut conjunctivita si i s-or inflamat ochii foarte tare, cat o boaba de mazare si am fost cu ea urgent la veterinar in alba iulia
folosind antibioticul si medicamentele date de doctor, i-a trecut intr-o saptamana
ce i-am dat : VitaPlus picaturi in ochi si Tobradex pe ochi
succes :)
- Testos juvenil

4 mesaje
|Pagina 1 din 1