brosc grasan.schimbarea alimentatie??!

Discutii despre alimentatia testoaselor.

Moderator: Sheppard

brosc grasan.schimbarea alimentatie??!

de poxi » 04 Sep 2008, 19:00

broscuta mea are gusha :? si la spate,funduletzu i cam iese de sub carapace f ciudat. are4luni de cand a fost cumparata de la petshop,si mananca de2ori pe zi.e normal?am incercat sa i dau de mai putine ori dar nu merge.k i dau seara si dimineata.si dimineata dakl trece de ora 10 ma trezeste,,si dak nu i dau seara de mankre nu ma lasa sa dorm.face pleosc pleosc in apa,se impinge in filtru,muta pietroaie,orice numa sa faca zgomot.

am mai citit pe aicea k ar trebui sa i dau si altceva inafara de mankre de petshop.mananca pestisori de aia uscati,inima de vita,si gammarus.i-am mai dat piept de pui fiert da nu mananca mult de ala.ce sa i mai dau,si sub ce forma,adik fiert,crud,etc ?eu o mai scot la plimbare,,sta in 11litri de apa,,are unde face miscare :P
Testos juvenil
Testos juvenil

de Crisa » 04 Sep 2008, 19:33

si al meu e destul de grasan :roll:
Testos activ
Testos activ

de poxi » 04 Sep 2008, 19:35

al meu are 4luni,,si e ff agitat:P nu cred k il afecteaza,,dar,,e normal sa fie grasan :?:
Testos juvenil
Testos juvenil

de dragonflyyy8 » 04 Sep 2008, 20:29

sunt curioasa cum arata testoasele voastre grasute :mrgreen:
mami ma iubeste si ma da mereu cu ulei pe carapace!!!

.
accesorii handmade ptr toate gusturile :X
http://accesoriidragonfly.blogspot.com/
Testos meserias
Testos meserias

de Crisa » 04 Sep 2008, 22:26

:D o sa pun maine niste poze cu ei :) ...sa vezi cat ii de grasun :shock: :mrgreen:
Testos activ
Testos activ

de lxndr_faur » 22 Dec 2008, 16:08

sal!si broscuta mea e grasunica pls ce pot face ca sa o fac la loc normala?nnu este foarte grasa...numa ca nu intra de tot in carapacea(poate sa intre dar ii ramane cele 2 membre din spate mai iesite un pik de tot in afara)a mea in rest e vioaie si foarte cuminte :) ...pot so flamanzesc un pik ..daca da cat? pls astept raspunsuri...Multumesc!
Alexandra
Testos activ
Testos activ

de tibor.sos » 22 Dec 2008, 18:11

nu v-ati gandit niciodata la varianta sa-i dati mai putin? incercati sa nu va chinuiti testoasele cu obezitatea... incercati sa-i invatati sa manance la ora fixa. se vor obisnui si nu o sa mai ceara de mancare intre mese!
Testos Moderator
Testos Moderator

de lxndr_faur » 22 Dec 2008, 21:57

cat pot so flamanzesc adik ii dau cate putin in fiecare zi sau ii dau o data la 3 zile(daca la mai putine zile pls spunetimi)...ms oricum...cam in cat timp poate slabi?sti careva?
Alexandra
Testos activ
Testos activ