nu manca :(( , dar acum ...

Discutii despre alimentatia testoaselor.

Moderator: Sheppard

nu manca :(( , dar acum ...

de Prajescu Lucian » 28 Iul 2008, 10:07

am o broscuta de 3 luni , din cate am inteles de la un baiat alex_toto2 ..... si in prima zi nu manca deloc , nu manca nimic , iam luat crabusori , gammarus si inca ceva mai mare dar nu se atingea de ele ..... si mia spus acest alexandru sa ii dau carne de pui ( piept de pui ) si cum iam dat o mica bucatica a si infulecat-o :P , iam mai pus intr-un bol de plastic ( o sa ii fac un acvariu de la geamarie ) peste noapte dar nu stiu daca a mai mancat , ma puteti ajuta cu niste sfaturi ? ce sa ii mai dau de mancare , cum sa am grija de ea ? eu deocamdata am doar 14 ani si nu prea stiu , sunt incepator :( , mam priceput la hamsteri , aproape 4 ani :D am avut 3-4 hamsteri , dar miau murit de batranete , si acum am un nou prieten : raph :D
Testos juvenil
Testos juvenil

de Pandy » 28 Iul 2008, 15:39

Citeste tot ceea ce e scris pe acest forum si vei afla ce este necesar pentru broscute.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator