Inima de vita liofilizata

Discutii despre alimentatia testoaselor.

Moderator: Sheppard

Inima de vita liofilizata

de Broscutzel » 30 Apr 2008, 08:21

S-a prostit bubulina mica, cat de diversificat manca, de cand i-a prins gustul la inima de vita, nu se mai atinge de altceva.
Si e cam scumpa a naibi. 7 ron un borcanel de la Bio-Lio pe care il papa in doua saptamani.
Am gasit decat la un petshop in piata Amzei.
Stiti pe altundeva mai ieftin?
Merci
Testos juvenil
Testos juvenil
 
Mesaje: 55
Membru din: 14 Dec 2007, 21:25
Localitate: Giurgiu

de Pandy » 30 Apr 2008, 19:13

Eu ultima data am luat niste pungulite mari care se inchid ermetic, am mai multe grame decat acele cutiute si sunt aproximativ 6 lei, asta in hipermarketul Auchan din Titan
O femela (6 ani), doi masculi (7 ani - 6 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; 60x30x30; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Hailea BT700, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W, AquaEl 50W. Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Avatar utilizator
Testos Moderator
Testos Moderator
 
Mesaje: 1638
Membru din: 22 Iun 2007, 09:36
Localitate: Bucuresti (Berceni)

de Broscutzel » 30 Apr 2008, 19:17

Merci, o sa trec cand am timp.
Testos juvenil
Testos juvenil
 
Mesaje: 55
Membru din: 14 Dec 2007, 21:25
Localitate: Giurgiu

de dragonflyyy8 » 14 Iul 2009, 18:38

ce parere aveti de:
Daca vreti sa dati inima de vita (nu mixtura) va dau o reteta de prepare simpla si eficinta:
1. Taie, fasoneaza inima in fashi de aprox. 10 cm x4 cm
2.O bagi la congelat in pungulite separate (ca sa nu se lipeasca)
3.Iei dupa 24 h (sau ma rog , sa fie inghetate bine) respectivele bucati de inima si le dai pe razatoare (eu folosesc o razatoare obisnuita de bucatarie).
4.Vor rezulta niste" viermisori " de carne OK seama al `reacu ` de bine cu Tubi!
5.Se spala bine in sita nu foarte fina la jet de apa
6.Se pune carnita in cutii de margarina (un strat subtire 3-4 mm), peste care se adauga un pic de apa (Important!!!)pana rezulta o dispersie a respectivilor viermisori.Scopul-sa nu se lipesca in ghemulete greu de servit, sau chiar periculos (daca un pestan haleste un semenea "ghemotoc de carne=ocluzie intestinala)
7.Se introduc cutiile in congelator.
8.Dupa inghetare se poate sparge stratul inghetat in portii alese dupa cum/cat doriti.
9.Se scoate din congelator numai cate o portie, se spala in jet de apa /sita pana la dezghetare si se serveste proaspat si apetisant .
mami ma iubeste si ma da mereu cu ulei pe carapace!!!

.
accesorii handmade ptr toate gusturile :X
http://accesoriidragonfly.blogspot.com/
Avatar utilizator
Testos meserias
Testos meserias
 
Mesaje: 377
Membru din: 11 Apr 2008, 15:31
Localitate: brasov

de Locko » 15 Iul 2009, 00:17

usor de zis dar cine are timp sa le faca si pe astea...
Avatar utilizator
Testos activ
Testos activ
 
Mesaje: 177
Membru din: 27 Iun 2009, 22:32
Localitate: Suceava


Cine este conectat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
cron