Pagina 1 din 1

Un lucru ciudat

MesajScris: 09 Apr 2011, 18:15
de leeloo92
Nu credeam ca voi auzi asa ceva, dar uite ca s-a intamplat: cineva isi hraneste broasca testoasa cu hrana de caini, si a zis ca-i place. Cum credeti ca va fi afectata broscuta respectiva? Si apropo, pe zooland.ro mentioneaza ca e indicat sa-i dai broscutei sa manance zambile, sau saramura de creveti.

MesajScris: 09 Apr 2011, 18:59
de Logi
Cu mancare de caini ? doamne nu am auzit asa ceva pana acum...am gustat si eo mancare de caini :)) da ma rog...nu cred ca va fi afectata cu nimic...da totusi...tot ciudat e

MesajScris: 09 Apr 2011, 20:34
de Pandy
Mi se pare prostie...daca se numeste mancare de caini inseamna ca e pentru caini. Asa poti sa-i dai orice...la cat de nemancate sunt animalele astea e normal.

MesajScris: 10 Apr 2011, 13:00
de leeloo92
Dar de zambile ce parere aveti?

MesajScris: 10 Apr 2011, 13:36
de Sheppard
Acuma depinde si ce ingrediente sunt in mancarea aia de caini (dar sincer nu cred ca sunt bune pentru testoase). Oricum prea bine nu poate sa fie. Spune-i leeloo92 la persoana respectiva sa se documenteze cu privire la dieta testoasei sau sa o dea spre adoptie.

De zambile sincer nu am auzit pana acuma. Daca testoasele de apa mananca si ceva vegetale cum ar fi salata, presupun ca poate poate ar manca si zambila. Ale mele cel putin sunt aproape exclusiv carnivore, deci nu cred ca le-ar placea zambila. O testoasa de uscat in schimb, care e vegetariana si indrageste florile, cred ca s-ar arunca pe ea.

Cat despre saramura de creveti: aia e foarte sarata nu? In acest caz e cam exclus. Creveti de apa dulce se pot da (se gasesc in pet-shopuri), dar nu sub forma de saramura.

MesajScris: 17 Apr 2011, 22:45
de vic
Atentie mare: daca e vorba de zambila-de-apa, Eichhornia crassipes, aceea e consumata si de americanele acvatice, si de cele terestre- cunosc pe cineva care scoate surplusul din iaz si il da testoaselor; nu mi se pare in regula, dar asta face.
Daca e vorba de zambila noastra familiara, cu floricele parfumate , specie bulboasa, atunci nu o puteti oferi testoaselor, fiindca e TOXICA pentru ele.