Hrana
Moderator: Sheppard
5 mesaje
|Pagina 1 din 1
Hrana
sall tututor ce va mai fac broscutzele ^_^ , nu stiu daca sa mai discutat sau nu, dar sunt un pic curios , voi de cate ori dati mancare broscutei sau broscutelor , eu dau un peste rupt in 3 bucatele dimineata si unul seara poate inca o bucata la mijlocul zilei daca e agitata sau nu sa saturat , e mult sau putin ms anticipat !
2) Administrarea hranei se va face diferentiat, in functie de varsta broastelor: la testoasele tinere 0-2 ani, administrarea hranei se face la intervale mai mici, la inceput de doua ori pe zi, iar apoi, o data pe zi, pe cand la cele adulte, hranirea se va face o data la doua sau trei zile.
3) Foarte important este sa le oferim o hrana cat mai variata si fara excese.
4) Cantitatea de hrana se calculeaza astfel incat sa fie egala cu 8-10% din volumul animalului la cele de varsta medie si adulte, iar la cele tinere, avand in vedere ca administrarea se face la intervale scurte (de doua ori pe zii) cantitatea va trebuii injumatatita, o portie aproximativ 5% din volumul corpului.
http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=13
Personal le dau odata cam la vreo doua zile, desi nu stau sa calculez 5% din volumul corpului, ci doar cat sa nu ramana in plus dupa cateva minute de haleala.
How very important it is to bring about in the human mind the radical revolution. The crisis is a crisis in consciousness, a crisis that cannot anymore accept the old norms, the old patterns, the ancient traditions.
Dea, au cam 5-6 ani. Tre sa-mi amintesc.
Apropo, ca veni vorba de mancare. Ma duc la un pet-shop sa-mi iau un incalzitor, ca ala vechi mi se stricase si testoasele deja intrasera in 'lenea' tipica apei nitel mai reci.. asa, il intreb pe respectivul:
'pesti pentru testoase?'
'da, 24 lei' si mi-arata cutia
'nu, vii, feeder fish' zic eu
..Asa o fata mi-a facut, oa. Apoi mi-a spus ca nu se vand asa ceva prin Bucuresti cel putin. Ma mir.
Apropo, ca veni vorba de mancare. Ma duc la un pet-shop sa-mi iau un incalzitor, ca ala vechi mi se stricase si testoasele deja intrasera in 'lenea' tipica apei nitel mai reci.. asa, il intreb pe respectivul:
'pesti pentru testoase?'
'da, 24 lei' si mi-arata cutia
'nu, vii, feeder fish' zic eu
..Asa o fata mi-a facut, oa. Apoi mi-a spus ca nu se vand asa ceva prin Bucuresti cel putin. Ma mir.
How very important it is to bring about in the human mind the radical revolution. The crisis is a crisis in consciousness, a crisis that cannot anymore accept the old norms, the old patterns, the ancient traditions.
5 mesaje
|Pagina 1 din 1