Testoasa mosc

• europeana (Emys orbicularis)
• carapace moale (Trionyx ferox)
• testoasa cu gatul lung (Chelodina longicollis)

Moderator: Sheppard

Testoasa mosc

de polar bear » 20 Iun 2010, 16:32

testoasa mosc este o broasca testoasa care la maturitate nu depaseste lungimea de 12 cm.Pute?i s? v? seta?i deja într-un acvariu de dimensiuni medii cu un habitat interesant ?i semi-natural.in acvariu se pot planta plante si ca substrat se poate pune chiar si nisip ca testoasa mosc o sa lase totul in pace.
broasca testoasa mosc nu are nevoie de cine stie ce plaja moderna cu bec ce sa incalzeasca insula fiind ca ele nu stau aproape niciodata pe insula.
broasca testoasa mosc nu este un vanator prea bun.ei se hranesc cu rame,viermi,melci,mancare cumparata de la magazin(aproape tot ce mananca si testoasa de florida).testoasa mosc este carnivora toata viata sa.
IMPERECHEREA:
dupa ce trece iarna testoasele mosc se apuca de treaba.dupa ce femela depune ouale acestea trebuiesc mutate imediat intr-un recipient cu nisip(la uscat desigur) si dupa 24 de ore ouale fertilizate de deosebesc de cele nefertilizate printr-un inel alb.ouale nefertilizate trebuiesc indepartate.temperatura din incubator trebuie sa fie ziua intre 27-28 grade si noaptea intre 24-25 grade.
eclozarea are loc intre 70-80 de zile
Avatar utilizator
Testos activ
Testos activ
 
Mesaje: 128
Membru din: 17 Dec 2009, 19:14
Localitate: Bucuresti

Cine este conectat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
cron