Broscute foarte mari de Florida
Moderator: Sheppard
9 mesaje
|Pagina 1 din 1
Broscute foarte mari de Florida
buna ! Am si eu o mica problema ...Tocmai am primit cadou 2 broscute de florida care sunt foarte mari....enorme nu am mai vazut broscute de florida asa de mari 7 cm baiatul si 6,5 fata.Dorinta mea era sa am 2 broscute mici si vezi de Florida de pana in 4-5 cm carora sa le pot oferii tot ce au nevoie. In acvariul meu nici nu le pot pune Insulita ....deoarece se ridica si ies. Si nici macar nu le pot da pt ca prietena mea s-ar supara foarte tare....:(. Oare le chinui daca stau intr-un acvariu de 19 Lungime si 11 inaltime ? :roll:
Remember some people are alive,simply because is ilegal too shoot them ...:)
- Testos juvenil

Pardon eu am scris mai sus 7 cm dar de fapt erau 17 cm ...si fata 16,5 cm :shock: .M-am uitat gresit ...si acvariul meu are 50 lungime si 30 inaltime. :wink:
Si mai am o problema le-am schimbat apa la ora 11.00 si la ora 13 era apa foarte murdara cu un fel de ulei sau pete mari de o substanta ....si abea se mai vedeau broscutele mele gigant :mrgreen: .De la ce e substanta aia?? Trebuie sa le schimb apa in fiecare zii???sau exista la Animax ceva pt a nu mai fii apa "uleioasa"??? Multumesc!
Si mai am o problema le-am schimbat apa la ora 11.00 si la ora 13 era apa foarte murdara cu un fel de ulei sau pete mari de o substanta ....si abea se mai vedeau broscutele mele gigant :mrgreen: .De la ce e substanta aia?? Trebuie sa le schimb apa in fiecare zii???sau exista la Animax ceva pt a nu mai fii apa "uleioasa"??? Multumesc!
Remember some people are alive,simply because is ilegal too shoot them ...:)
- Testos juvenil

Cumpara un filtru de apa pentru acvarii!!!
http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=9
http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=9
un filtru destul de bun te poate costa pana in 30 lei. eu am luat un aquael care iti filtreaza 250 L pe ora, in functie de cat de mare ti-e acvariul. in general ti-ar trebui ca filtrul sa poata filtra de 10 ori mai mult decat ai tu apa in acvariu ( daca ai sa zicem 40 L este de preferat un filtru care sa filtreze 400 L, acuma si dupa posibilitatile tale, cu cat mai mare cu atat mai scump)
9 mesaje
|Pagina 1 din 1