As dori un ajutor urgent
Moderator: Sheppard
11 mesaje
|Pagina 1 din 1
As dori un ajutor urgent
mama mea a gasit acum 2 zilepe strada o broasca testoasa de apa europeana,este mare cat palma,nu vrea sa manance nimic si nu o pot tine am sunat la zoo buc dar nu vor s-o primeasca ce ma sfatuiti sunt disperata si mi-e foarte mila de ea ,o tin intr-o cadita,am observat ca are carapacea sparta la burta eu plec la munca la ora 13.50 pana atunci astept raspuns pe net,daca nu pe nr 0763953606 sunt din bucuresti,poate o poate lua cineva s-o tina in conditii mai bune
crissa, vezi ca la gradina botanica din bucuresti au broaste dastea si primesc.eu am vrut sa-l dau pe al meu k e baiat si il puteau primi.vorbeste cu gradinabotanicabucuresti@yahoo.com
-
TerraTestosuMeu
Eu mai am doua testoase de apa dar nu din aceeasi specie si un acvaterariu destul de mare. Daca are carapacea sparta nu e cazul sa o eliberezi inca in natura. Trebuie tratata. Eu sunt din targoviste si as fi dispusa sa o adopt si sa o tratez dar numai daca poti sa o trimiti intro caserola cu Cargus indicandu-le ca este urgent si ca este vorba de o testoasa. Ei transporta animale. Iti las adresa de mail daca nu gasesti alta solutie: mona.duta@yahoo.com
- Testos juvenil

- Testos juvenil

- Testos juvenil

11 mesaje
|Pagina 1 din 1