HELP!
5 mesaje
|Pagina 1 din 1
HELP!
In Bucuresti - Pta Crangasi: 12 chrysemys scripta elegans STAU SA MOARA! un bol de plastic cu nici macar 5mm de apa! pretul unei broscute mi se pare ca este 300 mii. Haideti sa punem mana de la mana sa le luam de acolo, ptr ca OPC`ul nu cred ca face nimic in privinta lor. Le da doar o amenda si atat. data viitoare va fi lafel.
Daca sunteti de acord sa le luam.. propun sa strangem banii ptr toate si sa vedem macar daca face vanzatoarea reduere :D
Daca sunteti de acord sa le luam.. propun sa strangem banii ptr toate si sa vedem macar daca face vanzatoarea reduere :D
Nu cred ca se vor strange persoanele necesare pentru asa ceva, in cel mai bun caz, anunta inca de acuma OPC'ul si ei se vor sesiza, sansa mare este ca pe langa amenda sa confiste si marfa.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
5 mesaje
|Pagina 1 din 1